Predelave

Mutec <I>high tech, ekskluzivnost, individualnost?</I>

Cilj tega ?lanka ni še ena izmed predstavitev predelanih vozil belo-modre znamke, ampak ideja Markusa UNGERER, ki je 27. januarja 2000 ustanovil podjetje Mutec (Markus Ungerer Consulting GmbH). Sedež podjetja je v nemškem mestu Oberstenfeld. Markus UNGERER je že od nekdaj predan belo-modri znamki. Po uspešno čnem študiju poslovne ekonomije, je bil 11 let vodja prodaje pri pooblaš?enem prodajalcu belo modre znamke. Sedaj pa vodi podjetje, ki si utira pot v svetu tuninga.

Prodajni program podjetja Mutec je namenjen azijskim in arabskim čežem, ki imajo če želje in zahteve, za kar so pripravljeni tudi čti. Predelana vozila Mutec ne obsegajo samo predelave zunanjosti, temve? predstavlja vozilo skupek visoke tehnologije, ekskluzivnosti in individualnosti. Skupna linija vsem predelanim modelom je, enotna ?rna barva in enak dizajn litih platiš?, čo izdelani detajli in dodatki. Zunanji izgled vozil je zelo eleganten, odlikujejo ga ?iste linije, ki naredijo avto čn in čn. Podjetje Mutec se je člo in dalo velik poudarek na notranjost vozila, v kateri prevladuje barva, ki je člna za okolje v katerem živijo č kupci.

S takšnim pristopom h kupcem, podjetju Mutec ni potrebno skrbeti za prihodnost, kljub temu da spada med mlajša podjetja, ki se ukvarja s predelavo vozil.

JM


Galerija: