Novice

Toyota je preoblikovala model Crown

Družba TOYOTA MOTOR CORPORATION (TMC) je objavila, da je v celoti preoblikovala seriji modelov ?Crown Royal Saloon? in ?Crown Athlete? in v proizvodno serijo dodala hibridni model. Prodaja modelov Royal Saloon in Athlete se je na Japonskem že pričela, medtem ko bo model  Crown Hybrid? lansiran 6. maja na Japonskem. Trinajsta generacija modela Crown ohranja občutek samozavesti in zanesljivosti, ki daje pečat seriji modelov Crown. Model Crown si je v več kot pol stoletja - od svojega prvenca v letu 1955 - prislužil sloves vodilnega modela med razkošnimi vozili na Japonskem.

Nov Crown sočasno privzema napredene tehnologije, ki nagradijo razkošne limuzine s svetovno najvišjimi nivoji zmogljivosti. Medtem ko se hibridna različica ponaša z izjemno varčnostjo in okoljsko zmogljivostjo, vse tri serije odlikuje odlična stabilnost in zmogljivost na področju preventivne varnosti, ki jo ponuja sistem VDIM (integrirano upravljanje vozne dinamike).

Druge napredne posebnosti vključujejo varnostni sistem pred trkom, ki lahko kot prvi sistem na svetu* ugotovi ali so voznikove oči ustrezno odprte. Te funkcije, skupaj z integriranim navigacijskim sistemom, ustvarjajo enega izmed najvišjih nivojev podpore vozniku na svetu.
www.toyota.si

Galerija: