Novice

Odprtje novega Petrolovega bencinskega servisa na Hrvaškem

 

 

Petrol je na lokaciji avtoceste Rijeka- Zagreb, odprl že svoj 33. bencinski servis - Desinec-Jug. Tako je Petrolova maloprodajna mreža bencinskih servisov na Hrvaškem dopolnjena s sodobno opremljenim in tehnološko dovršenim bencinskim servisom. Na njem je ob klasičnih gorivih moč kupiti tudi avtoplin (UNP- utekočinjen naftni plin), ki predstavlja alternativno, okolju prijaznejše in tudi cenejše gorivo. Vozniki tovornjakov, ki uporabljajo SCR tehnologijo, z namenom zadostitve predpisom o čistosti izpušnih plinov, pa bodo lahko na novem bencinskem servisu kupili tudi sredstvo Petrol AdBlue.

 

Bencinski servis Desinec- Jug voznikom ponuja vse, kar potrebujejo na poti. Na 120 kvadratnih metrih prodajalne kupci lahko izbirajo med kakovostnimi in svetovno priznanimi izdelki. Ponudbo bencinskega servisa smiselno zaokrožuje gostinski lokal.

 

Širjenje poslovanja na območju JV Evrope, tudi v prihodnosti predstavlja eno izmed temeljnih usmeritev družbe Petrol. Sicer pa je Petrol na hrvaškem s svojim hčerinskim podjetjem Petrol Trgovina Zagreb prisoten že vse od leta 1996, vendar je sprva posloval predvsem kot veletrgovec. Odločitev za vzpostavitev lastne maloprodajne mreže sega v leto 1998, z intenzivnejšim uresničevanjem investicijske strategije pa je podjetje Petrol Trgovina Zagreb pričelo šele v letu 2002. Petrol uspešno utrjuje svoj položaj druge največje naftne družbe na Hrvaškem trgu, saj ima skupaj z Euro-Petrolovimi bencinskimi servisi kar 62 obcestnih postojank v tej državi.

 

Vodilno vlogo na domačem trgu, uspešno dopolnjujemo z novimi povezovanji v tujini. Strateška prisotnost z rastočo mrežo bencinskih servisov, ki je z današnjim odprtjem zrasla na 416, dokazuje 310 bencinskih servisov v Sloveniji, 62 na Hrvaškem, 39 v Bosni in Hercegovini, 3 v Srbiji in 2 na Kosovem.


Galerija: