Predstavitve

Nova Ford Fiesta

 

Nova Ford Fiesta

 

Te dni je na naše ceste zapeljala atraktivna nova Ford Fiesta, ki bo po besedah Alan Mulallya, predsednika  in izvršnega direktorja, Ford Motor Company, postavila merila za zagotavljanje modelov, kakršne si želijo naše stranke in jih nadvse cenijo. Nova Fiesta označuje novo generacijo majhnih vozil, za novo generacijo izjemno razsodnih strank.

 

Pri novi Fiesti so na voljo paketi opreme: Ambiente, Trend, Ghia in Titanium in Sport. Model Fieste z opremo Trend, ki serijsko vključuje ABS zavorni sistem, 2 zračni blazini, daljinsko centralno zaklepanje, klimatsko napravo, električno nastavljivi prednji stekli, radio s CD/MP3 predvajalnikom, volanskimi kontrolami, vtičnico za dodatno avdio napravo, potovalnim računalnikom, električno nastavljivimi in ogrevanimi vzvratnimi ogledali z vpetima smernikoma, zatemnjenimi stekli, usnjenim volanskim obročem in z motorjem 1.25i s 82 KM je na voljo že za 10.710 ?. Na voljo so tudi agregati 1.4i  s 96 KM (lahko tudi v kombinaciji z avtomatskim menjalnikom), izbirate lahko med naslednjimi dizelski motorji: 1.4 TDCi s 68 KM, 1.6 TDCi s 90 KM, tudi v kombinaciji z DPF filtrom.

 

Ob začetku prodaje smo za prve stranke pripravili posebno ponudbo za različico Fiesta Trend z motorji 1.25 82KM, 1.4 96 KM in 1.4 TDCi 68KM in za različico Fiesta Titanium z motorji 1.25 82KM, 1.4 96 KM in 1.4 TDCi 68KM. Za vse opisane različice velja popust v višini 1.000 ? na redno malo prodajno ceno. Ponudba velja za omejeno količino vozil.


Galerija: