Novice

Volvo XC60 ? z brezplačnim klicem do testne vožnje!

Najbolje prodajani in najbolj zaželeni Volvov model XC60 je sedaj na voljo vsem zainteresiranim kupcem za testno vožnjo. Za vožnjo do doma ali pa kamor koli drugam po lastni želji je dovolj le klic na brezplačno Volvo telefonsko številko 080 30 29 in z užitkom lahko skozi okno opazujete, kako prihaja ?na obisk? želeni model Volva.

 

Kolikokrat ste si želeli preizkusiti avtomobil, pa vam ni ustrezal termin testnih voženj, lokacija avto salona ali pa vožnja po nepoznanih ulicah?

 

Vseh teh skrbi je sedaj konec! Pri Volvu so se odločili, da testne vožnje s svojim najbolj želenim in najbolje prodajanim modelom, Volvom XC60, preselijo tja, kjer je kupcu najljubše ? pred vhodna vrata njegovega doma ali službe.

 

En klic na brezplačno Volvo telefonsko številko 080 30 29 je dovolj, da se dogovorite za testno vožnjo pri vas doma ali na katerem drugem kraju po vaši želji.

 

Tako urejene testne vožnje imajo več prednosti: potencialni kupci sami izberejo mesto in čas vožnje, želeni avtomobil vozijo po ulicah, ki jih dobro poznajo, torej se lahko osredotočijo na to, kaj vozijo, in na to, kje vozijo. In kar je najmanj pomembno ? brez dodatnih stroškov za prevoz do avto salona kot pri klasičnih testnih vožnjah.

 

Nova storitev Volva je odličen pokazatelj njegovih prihodnjih aktivnosti v letu 2010, ko pričakujemo še veliko novosti in zanimivih ponudb.

 

Za več o testnih vožnjah Volva XC60 na klic pokličite brezplačno Volvo telefonsko številko 080 30 29 ali preberite na spletnem naslovu www.volvocars.com/si.


Galerija: