Novice

Sponzorstvo

Podjetje Sixt Slovenija je z organizatorji izbora Miss Slovenije podpisalo sponzorsko pogodbo. Kandidatke za izbor Miss Slovenije 2011 so se po Sloveniji prevažale s Sixtovimi vozili Opel Vivaro, ki so poleg udobja potnic skrbela tudi za prevoz njihove prtljage.

 

Največji slovenski ponudnik izposoje vozil, družba Sixt Slovenija, je z organizatorji nabora Miss Slovenije podpisalo enoletno sponzorsko pogodbo. Tako so se kandidatke za Miss Slovenije 2011 na fotografiranja, ličenja, druge dogodke in sam finalni izbor pripeljale s Sixtovimi vozili. Floto so sestavljali devetsedežni potniški kombiji Opel Vivaro, ki so poleg brhkih mladenk hkrati prevažali tudi več kovčkov oblačil in drugih pripomočkov.

 

?Veseli nas, da smo za stranke dobili tudi najlepša slovenska dekleta. Sixt Slovenija si prizadeva oblikovati ponudbo vozil po potrebah svojih strank. Z izposojo vozil organizatorjem izbora Miss Slovenije dokazujemo svojo prilagodljivost ter kakovost storitev. Miss Slovenije 2011, Lani Mahnič Jekoš, želimo obilo uspeha na izboru za Miss sveta, ki bo potekal novembra v Londonu,? je povedal direktor Sixt Slovenija Klemen Pur.


Galerija: