Novice

Volvo in Mitsubishi Electric partnerja pri razvoju vode?e infotainment tehnologi

Volvo Car Corporation je izbral dobavitelja elektronske opreme Mitsubishi Electric Corporation za partnerja pri naslednji generaciji infotainment sistema za prihodnje Volvo avtomobile.

»Zelo smo veseli, da imamo lahko Mitsubishi Electric Corporation za partnerja. Njihovo na svetu vodilno znanje ter izkušnje bodo ponesle infotainment sistem v naših vozilih na povsem nov nivo,« pravi Stefan Jacoby, predsednik in CEO Volvo Car Corporationa.

Mitsubishi Electric Corporation bo dobavljal centralni modul in bo glavni dobavitelj za infotainment sistem. Gre za pomemben korak Volva pri razvoju svetovno vode?ih funkcij povezljivosti v avtomobilu.

Vsa intuitivna tehnologija, ki je na voljo voznikom je vklju?ena v Volvovo novo blagovno znamko Sensus. Sensus je vmesnik, ki spodbuja instinktivno komunikacijo z avtomobilom s povezavo v voznikov digitalni svet – in centralni Infotainment model je glavna komponenta v tej interaktivnosti.

Sistem z inteligentno vsebino
Naslednji izziv Volva je polnjenje infotainment sistema z inteligentno vsebino, ki ponuja lastniku vozila enostaven, intuitiven dostop do podpore, informacij in zabave.

»Naša vozila ustvarjamo okoli potreb in življenjskega stila strank. Sodelovanje z Mitsubishi Electric Corporation, ki je dobavitelj Volva že mnoga leta, utira pot za integracijo novega, uporabniku prijaznega Infotainment sistema in funkcij povezljivosti v vozilu,« razloži Stefan Jacoby in doda: »Z Mitsubishi Electric Corporation strateškim partnerjem bomo okrepili naše samostojno mesto v avtomobilskem svetu.«


Galerija: