Novice

5. MotorSport Show & Salon, tokrat v Stožicah

Za mini obletnico, kar nedvomno je peta zaporedna organizacija MotorSport Salona, se spodobi, da je prireditev pripravljena v še čem obsegu kot doslej. Zato sta se organizatorja, Drago Boži? in Samo ?ede, čla da prireditev prestavita v či slovenski športni objekt - Center Stožice v Ljubljani.

5. MotorSport Salon bo vseboval tudi pravi Show, zaradi ?esar se prireditev po novem imenuje 5. MotorSport Show & Salon. Tako je, 23. in 24. februarja 2013 boste v Dvorani STOŽICE poleg razstave dirkalnikov lahko gledali še vratolomne vožnje motociklistov v disciplini motokros! Pripravljene bodo imeli visoke rampe z nevarnimi skoki. Na stezi bodo potekali še boji med tekmovalci supermota, minimota, kartisti in avtomobilisti v stilu svetovno znane atrakcije Race of Champions! Kot gostje bodo nastopile legende avto-moto športa in znani Slovenci ter Slovenke. Dogajanje bo popestreno s svetlobnimi efekti, glasbo in plesom.

Razstava dirkalnikov, čih super športnih avtomobilov, dirkalne opreme, motociklov, čnja in č pogovori z znanimi č bodo nastanjeni v zelenem nivoju dvorane Centra Stožice.

Nedvomno gre za čo avto-moto športno prireditev v Sloveniji pred čtkom vsakoletne sezone.

Prireditev bo v soboto in nedeljo odprta od 14. - 20. ure. Poudariti pa je potrebno, da je tokrat prodaja vstopnic omejena, saj dvorana sprejme ob takšni postavitvi proge le maksimalno 3.700 obiskovalcev! Zagotovite si svojo vstopnico na prodajnih mestih eventim.si.

 Ostale novice sledijo na www.motorsport-salon.si.


Galerija: