Novice

Dobitniki zlatih priznanj za inovativnost po nagrade z novim vozilom Renault Tal

Renault postal ekskluzivni avtomobilski partner Dneva inovativnosti 2016, pod okriljem Gospodarske zbornice Slovenija 

Renault je prevzel naziv ekskluzivnega avtomobilskega partnerja Dneva inovativnosti 2016, ki danes poteka v organizaciji Gospodarske zbornice Slovenije. Sodelovanje so pozdravili tudi dobitniki zlatih priznanj za najboljše inovacije na nacionalni ravni, saj so prejeli čisto svoj model Renault Talisman, ki ga bodo v naslednjem mesecu lahko uporabljali kot službeno vozilo.

Inovativnost je in bo tudi v prihodnje ostala najpomembnejša nit, ki se v Renaultu prepleta skozi vse faze razvoja vozil. Prav kombinacija inovativnih rešitev, ki sledijo najsodobnejšim trendom na področju dizajna, mednarodnim standardom kakovosti in ekološkim smernicam, je tista, ki družbi omogoča razvoj avtomobilov, kot sta novi  Renault Talisman in Renault Espace. Renault Talisman namreč predstavlja posebno zmes udobnosti in užitka v vožnji tako za voznika kot tudi sopotnika, kjer vsaka podrobnost prispeva k povsem novi razsežnosti udobja med vožnjo.

"Z novimi modeli, kjer je zagotovo v ospredju Renault Talisman, predstavljamo novo generacijo avtomobilov, ki utelešajo inovativno dušo Renaulta. Dan inovativnosti je zato tisti pravi trenutek, da pozdravimo naše dolgoročno partnerstvo, ki ga sklepamo z Gospodarsko zbornico Slovenije. Verjamemo, da lahko skupaj naredimo še korak dlje na naši poti utrjevanja družbe Renault kot pomembnega akterja v slovenskem gospodarstvu in pomembnega inovatorja na področju udobja v vožnji." poudarja Matjaž Križnar, direktor prodaje velikim kupcem pri Renault Adriatic.

 

Na Gospodarski zbornici Slovenije so prepoznali inovativnost, ki jo, poleg dobre prakse, v slovenski prostor vnaša Renault.

»Inovativnost je ključnega pomena za ohranjanje konkurenčnosti slovenskega gospodarstva. Zato bodo naša prizadevanja v prihodnje še bolj osredotočena na spodbujanje in krepitev inovativnosti. Letošnja podelitev priznanj GZS za najboljše inovacije na nacionalni ravni je zasnovana tako, da najboljše, kar lahko Slovenija na tem področju ponudi, neposredno predstavimo ne le domačim, temveč predvsem tudi tujim javnostim,« pravi Ariana Grobelnik, direktorica projektov na GZS. 

Renault predstavlja izjemno pomembno avtomobilsko znamko v slovenskem prostoru, saj zagotavlja več kot 150 delovnih mest, obsega več kot 30 prodajnih mest in ohranja rekord na področju najbolj pogostega vozila v Sloveniji. Samo v letu 2015 je bilo prodanih več kot 10.000 vozil znamke Renault. Rezultat želijo v letu 2016 in prihajajočem letu 2017 še izboljšati.

 

 


Galerija: