Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /opt/www/webhosting/coupe/web/www.avtoin.com/includes/mysql.inc.php on line 3
Avto in | slovenska avtomobilistična spletna revija

Hidria Automotive za General Motors

13.12.2004 :: Novice   

Hidriina divizija avtomobilske industrije Hidria Automotive, ki združuje družbe AET, Rotomatika in Tomos, zaklju?uje poslovno leto z odli?nim uspehom. Številnim v letu 2004 že pridobljenim nominacijam za razvojne projekte, ki bodo preko novih modelov vozil prišli na ceste v letih 2006 in 2007, se je te dni namre? pridružil še eden.

Ameriška korporacija Remy Automotive je Hidrii Automotive zaupala razvoj komponent za sistem zagona za novo generacijo dizelskih motorjev za korporacijo General Motors. Inženirji v spodnjeidrijski Rotomatiki tako že razvijajo ustrezne rešitve za projekt, ki bo na trgu od leta 2007 dalje. Izdelki Hidrie Automotive bodo svoje mesto našli v motorju, ki ga bo za Isuzu, del korporacije General Motors, na Poljskem izdelovala mešana družba GM-Fiat Powertain.

Posel, vreden 8 milijonov evrov, skupaj z ostalimi že sklenjenimi projekti iz tega segmenta, napoveduje nadaljnjo hitro rast Hidrie Automotive in v njenem sklopu Rotomatike kot nosilca projektov na podro?ju inovativnih rešitev iz aluminija.


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5/sessions) in Unknown on line 0