Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /opt/www/webhosting/coupe/web/www.avtoin.com/includes/mysql.inc.php on line 3
Avto in | slovenska avtomobilistična spletna revija

Škoda Superb v Ženevi

12.02.2008 :: Predstavitve   

   

   

DruĹľba Ĺ koda Auto predstavlja  fotografije novega Superba. Novi Superb je izjemno prostoren, kar ga uvršča na sam vrh v srednjem oz. višjem srednjem avtomobilskem razredu.


Novi Superb, ki meri v dolĹľino 4.838 mm, širino 1.783 mm in višino 1.461 mm (medosna razdalja 2.761 mm), bo številnim interesentom ponudil najrazličnejše premišljene tehnične rešitve, kot so npr. smerno prilagodljiva Ĺľarometa, na novo zasnovana elektronsko uravnavana klimatska naprava in avtomatski parkirni sistem. Pri razvoju so Ĺ kodinini inĹľenirji največjo pozornost posvetili varnosti, zato je novi Superb lahko med drugim opremljen s kar devetimi zračnimi blazinami, kar je več od običajne serijske opreme pri drugih vozilih.

 

Ponudba motorjev za novi Superb vključuje tri bencinske in tri dizelske agregate, katerih razpon moči sega od 77 do 191 kW. Motorji so na voljo tako v kombinaciji z ročnim kot tudi z avtomatskim menjalnikom.

Novi Superb, ki bo svetovni javnosti premierno predstavljen na letošnjem avtomobilskem salonu v Ženevi, izdelujejo v Škodini tovarni v Kvasinyju.

 

www.skoda.si