Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /opt/www/webhosting/coupe/web/www.avtoin.com/includes/mysql.inc.php on line 3
Avto in | slovenska avtomobilistična spletna revija

Razstavni avtomobil Orlando naznanja Chevroletov vstop v kompaktni razred

19.09.2008 :: Predstavitve   

   

Razstavni avtomobil Orlando, ki bo svetovno premiero doĹľivel naslednji mesec na pariškem avtomobilskemalonu, jasno kaĹľe na Chevroletove načrte za vstop v kompaktni razred večnamenskih vozil s športno večnamensko obliko, ki ponuja prilagodljive sedeĹľe in izjemno prostorno notranjost.

 

 

Razstavni avtomobil Orlando, ki temelji na nedavno najavljeni, povsem novi Cruzovi kompaktni limuzini, vnaša v nov avtomobilski razred Chevroletov prepoznaven slog oblikovanja. Orlando raziskuje moĹľnost zdruĹľevanja vsestranskih značilnosti športnega večnamenskega vozila, druĹľinskega kombiniranega vozila in karavana v enotni izvedbi.

 

Orlando ima značilno obliko, ki tradicionalna razmerja enoprostorskega vozila nadomešča z natančneje opredeljenim razlikovanjem med linijami pokrova in vetrobranskega stekla. Orlando ima mišičasto drĹľo in videz športnega večnamenskega vozila, saj namesto ploskega bočnega dela karoserije izstopajo usločeni blatniki. Zaradi zasnove, ki temelji na uporabnem avtomobilu, vozilo omogoča tako dinamično voĹľnjo in  krmiljenje ter učinkovitost porabe goriva in preprosto vstopanje.

 

Notranjost petvratnega Orlanda je oblikovana tako, da s prilagodljivimi sedeĹľi, ki so razporejeni v treh vrstah in nudijo udobno namestitev največ sedmim osebam, zadostuje potrebam druĹľin in tistih uporabnikov, ki potrebujejo veliko prostora. Kadar koli se pojavi potreba po večji tovorni zmogljivosti, je prostorno kabino mogoče hitro preoblikovati v velik tovorni del. Velika medosna razdalja, ki meri 2760 mm, in širok sprednji in zadnji kolotek zagotavljata Orlandu izjemno notranjo prostornost.

 

Chevroletov 2,0-litrski turbodizelski motor nove generacije, ki razvije moč 150 KM in navor 320 Nm, je jedro izrazito močnega pogonskega sklopa z učinkovito porabo goriva.

 

Po nedavnem naznanilu povsem nove Cruzove limuzine razstavni avtomobil Orlando nakazuje korak naprej v Chevroletovem proizvodnem portfelju in načrt, da strankam po svetu ponudi impresivno vrednost v smislu kakovosti, učinkovite porabe goriva in vsebine.