Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /opt/www/webhosting/coupe/web/www.avtoin.com/includes/mysql.inc.php on line 3
Avto in | slovenska avtomobilistična spletna revija

MotorSport Salon Ljubljana 2009

22.03.2009 :: Reportaže   

   

   

   

   

   

   

   

   
Več slik ...

 

Zaključil se je prvi MotorSport Salon Ljubljana, ki je potekal od petka, 20. marca,  V treh dneh si je salon ogledalo več kot 150 predstavnikov sedme sile in skoraj 5000 obiskovalcev. Obisk je bil zadovoljiv, a hkrati predstavlja izziv za še boljši, večji in atraktivnejši MotorSport Salon Ljubljana 2010. Samo Čede, je s potekom dogodka več kot zadovoljen:

?S potekom prvega MotorSport Salona Ljubljana 2009 sva s soorganizatorjem Dragom BoĹľičem zadovoljna. Zahvaljujeva se vsem podjetjem, klubom in ostalim, ki so vloĹľili svoj trud in predstavili svoje dirkalnike,  športne izvedbe avtomobilov, simulatorje ter vse ostalo, kar sodi k avto-moto športu. Obisk je vsekakor bil zadovoljiv in hkrati spodbuda, da sva na pravi poti. Prihodnji teden nameravamo pričeti Ĺľe razgovore za MotorSport Salon, ki bo potekal ob istem času prihodnje leto.?

Ob tej priloĹľnosti vas bi Ĺľeleli povabiti na MotorSport Salon Ljubljana 2010, ki bo zagotovo večji, atraktivnejši in s še bolj razširjeno vsebino. Ponovno bomo Ĺľeleli predstaviti slovensko in tujo avto-moto sceno, vso podporno industrijo ter seveda obenem poudarjati pomen varne voĹľnje na navadnih cestah, saj dirkamo vedno le na dirkališčih in zaprtih cestah. Obetamo si lahko tudi off-road poligon ter dodatne nove vsebine. Vsekakor pa je Ĺľelja privabiti tudi večje število uvoznikov, ki bi predstavili športne oddelke blagovnih znamk, ki jih zastopajo.

Drago BoĹľič, ki je skupaj z avstrijskim dirkačem Karlom Wendlingerjem v Slovenijo pripeljal svetovno športno novost SportDrift je s sprejemom nove panoge navdušen:

?Celoten konec tedna je kljub časovni omejitvi ta novi vznemirljivi in poceni šport preizkusilo skoraj 500 navdušenih obiskovalcev.  Avstrijsko drĹľavno prvenstvo SportDrifta se pričenja Ĺľe letos septembra in upam, da bo temu trendu kmalu sledila tudi Slovenija. SportDrift je nedvomno bil med glavnimi atrakcijami letošnjega MotorSport Salona. Prihodnje leto si Ĺľelimo pripeljati še več stvari, ki jih bodo lahko obiskovalci dejansko preizkusili, saj gre za aktivni tip salona, kjer ima vsakdo moĹľnost preizkusiti vse, kar se predstavlja!?

www.motorsport-salon.si


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5/sessions) in Unknown on line 0