Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /opt/www/webhosting/coupe/web/www.avtoin.com/includes/mysql.inc.php on line 3
Avto in | slovenska avtomobilistična spletna revija

Fiesta od 0 do 250.000 v pičlih devetih mesecih

27.04.2009 :: Novice   

 

 

 

 

 

Vroča Fordova novost, Ford Fiesta je postala z 250.000 izdelanimi vozili v samo devetih mesecih najuspešnejši Fordov prodajni model. Do sedaj še nobena Fiesta ni dosegla takšnega mejnika, v tako kratkem času. Samo v marcu je bilo v Evropi prodanih 52.800 Fiest, tako se je Fiesta po podatkih Jato Dynamics, uvrstila na prvo mesto glede prodaje. V tem mesecu so prodali največ Fiest po letu 1996 (avgust).

 

Fiesta je Ĺľe pet mesecev zapored najbolje prodajan model v Veliki Britaniji. V Nemčiji pa je Fiesta dosegla najboljši prodajni rezultat po letu 1998. ?Nova Fiesta je prava uspešnica v Evropi Ĺľe od začetka prodaje,? je dejal Ingvar Sviggum, podpredsednik za marketing, prodajo in servis pri Ford Evropa.

 

?Fiesta nove lastnike prepriča s svojo atraktivno obliko, odlično vozno dinamiko in dostopno ceno.?

 

V Evropi Fiesto proizvajajo v Kölnu, v Valenciji (Španija) od meseca januarja. Gledano globalno pa Fiesto izdelujejo tudi na Kitajskem, v Nanjingu, od leta 2010 pa jo bodo izdelovali še v Rayongu na Tajskem in v Cuautitlanu v Mehiki.


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5/sessions) in Unknown on line 0