Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /opt/www/webhosting/coupe/web/www.avtoin.com/includes/mysql.inc.php on line 3
Avto in | slovenska avtomobilistična spletna revija

Mercedes Roadshow 2009 v Ljubljani in Mariboru

26.06.2009 :: Reportaže
Ekskluzivna karavana Mercedesovih vozil se je pripeljala v Ljubljano in Maribor, hkrati s tem pa je bil predstavljen novi kupe Mercedes razreda E. Karavana Mercedes-Benz z roadshowom  potuje po evropskih drĹľavah Ĺľe dva meseca.


Roadshow   v Ljubljani je potekal  v soboto, 20. in nedeljo 21. junija  pred Vodnim mestom Atlantis v Ljubljani,   v torek 23. in sredo 24. junija pa pred pohištvenim centrom Rutar v Mariboru. V Ĺľivo si je bilo mogoče ogledati in preizkusiti 15 novejših  Mercedesovih vozil z napisom  StarExperience. Predstavljeni so biliu naslednji modeli : kupe razreda E, limuzine razreda E, razred CLS, razred SL in razred GLK. 

 

V štirih  dneh so lokacijo dogodka obiskali številni vabljeni gostje in tudi naključni mimoidoči. Izkušeni profesionalni inštruktorji Daimlerjevega oddelka  Mercedes-Benz Driving Events so v teh dneh 150 registriranim udeleĹľencem najprej teoretično predstavili številne tehnične novosti in prednosti novega kupeja razred E. Po teoretičnem delu so udeleĹľencem inštruktorji v vznemirljivi praksi na poligonu predstavili varnostni sistem Presafe in pomoč pri parkiranju Parktronic.


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5/sessions) in Unknown on line 0