Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /opt/www/webhosting/coupe/web/www.avtoin.com/includes/mysql.inc.php on line 3
Avto in | slovenska avtomobilistična spletna revija

ABT Polo

16.09.2009 :: Tuning predstavitve   

   

   

Novi Polo je impresiven in določa standarde v razredu manjših avtomobilov - in to je seveda razlog, da je največji predelovalec vozil iz skupine Volkswagen obrnil svojo pozornost na predelavo novega VW malčka. Rezultat je mali športni avtomobil, ki pospeši srčni utrip.

 

Platišča v barvi titana velikosti 8x18 ABT ustrezajo športnemu konceptu avta. Tuner priporoča uporabo vzmeti ABT, s  tem se zniĹľuje teĹľišča vozila. Polo je tako bolje ter varneje sedi na cesti. Najmanjši ABT se je z lahkoto pridruĹľil  svojim večjim bratom  in sestram, in nudi optimalno uĹľitek voĹľnje z največjo  uporabo v vsakdanjiku.

 

Povečana moč 1,6 TDI motorjev  se z  ABT POWER začne z najšibkejšim motorjem. Serijskih   75 KM (55 kW), se pretvori v 90 KM (66 kW). Po zdravljenju   90 KM motor ponuja 110 KM (81 kW).  Dizelskemu motorju  z močjo 105 KM (77 kW) se moč poveča na 130 KM (96 kW). Izjemno ekonomičen 1,2 TSI ima po predelavi 130 KM ali 96 kW (serijsko 105 KM / 77 kW). Vrednosti porabe goriva - in s tem tudi emisije CO2 - ostajajo na ravni serijske izvedbe.


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5/sessions) in Unknown on line 0