Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /opt/www/webhosting/coupe/web/www.avtoin.com/includes/mysql.inc.php on line 3
Avto in | slovenska avtomobilistična spletna revija

Varovalni zaščitni obroč za platišča

20.02.2010 :: Tuning predstavitve   

   

   

   

   

Na trĹľišču se je pojavil zanimiv pripomoček, ki pomaga obvarovati robove aluminijastih platišč. Poškodbe so večini voznikov dobro znane,  največkrat nastanejo zaradi slabih cestiĹˇč  in ''hitrega''  parkiranja na pločnik.

Da bi ohranil nepoškodovan  rob platišča, je proizvajalec In. Pro predstavil zaščitne obroče za robove platišč. Izdelani so v kombinaciji nerjavnega jekla in plastike z barvnim odtenkom. Obroč se na platišče pritrdi   s pomočjo sponk. Za namestitev obroča je potrebno spustiti polovico tlaka v pnevmatiki in natakniti obroč ter napolniti tlak do predpisanega. Klub temu, da proizvajalec zagotavlja enostavno montaĹľo, bo potrebne malo iznajdljivosti, še posebaj v primeru, ko se zunanji del  pnevmatike-rob sprime z notranjim delom platišča. 

 

Obroči so trenutno dobavljivi v srebrni, zlati ali rdeči barvi v razponu dimenzij od 15 do 17 palcev. V pripravi pa so obroči, ki bodo namenjeni zaščiti platišč do velikosti 20''.

 

Okvirna cena za štiri zaščitne robove je 27  EUR in jih je v Sloveniji Ĺľe moĹľno kupiti.