Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /opt/www/webhosting/coupe/web/www.avtoin.com/includes/mysql.inc.php on line 3
Avto in | slovenska avtomobilistična spletna revija

Avto in vzdrĹľevanje Celje 15.4 ? 18.4 2010

18.04.2010 :: Reportaže   

   

   

   

   

   

   

   

   
Več slik ...

Celjsko sejmišče so zasedli  Ĺˇtirje specializirani sejmi Avto in vzdrĹľevanje, Moto Boom, Logotrans in Razstava gospodarskih vozil.

Razstavljavci so letos postavili organizatorje pred dodaten izziv, saj so se zaradi nejasnosti na trgu veliko kasneje odločali za sodelovanje na sejmu kot v preteklosti. Kljub temu je organizatorjem  uspelo v Celje zapolniti razstavne prostore. Seveda so manjkajo nekatere znamke, predvsem na področju gospodarskih vozil, kjer je kriza udarila najmočneje.

Glede na videno bi lahko rekli, da je sejem po eni strani razočaral,  po drugi strani pa navdušil, pohvala gre  večini, ki so se odločili sodelovati in so popestrili dogajanje. Posamezna podjetja so ponudila zanimive  deomonstracije, škoda le, da jih ni bilo več.

 

Področje avtomobilskega vzdrĹľevanja se je zelo razvilo in napredovalo. Glede na trenutne razmere se bo veliko lastnikov vozil  odločilo  za kakovostno  vzdrĹľevanje vozil, s tem se bo podaljšal interval zamenjave vozila.  Za prihodnje leto upamo, da bodo organizatorji bolj vzpodbudili podjetja k udeleĹľbi in omogočili razne delavnice. Razstavljavci pa,  da bodo svoje produkte in storitve bolje pribliĹľali mnoĹľici, ker na koncu na sejmu niso stranke samo avto servisne delavnice, ampak kupci, ki so naročniki dobrih storitev.

 

 

Nekaj zanimivih predstavitev in razstavljenih vozil:

-pogonski agregat Volvo FH16 

-električni avto

-slovenski konceptni avto

-predstavitev zanimivih starodobnih motornih vozil

-servisna oprema za avtomehanične in ličarske delavnice