Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /opt/www/webhosting/coupe/web/www.avtoin.com/includes/mysql.inc.php on line 3
Avto in | slovenska avtomobilistična spletna revija

CITROĂ‹N CREATIVE AWARDS: PALETO V ROKE IN NA DELO!

12.05.2010 :: Novice


CITROĂ‹N pripravlja svoj prvi mednarodni natečaj na področju grafičnega oblikovanja. Od 11. maja dalje bodo oblikovalci iz vsega sveta lahko izrazili svojo ustvarjalnost in porisali vozilo CITROĂ‹N DS3 po svojih zamislih. Nagrajeni projekt bo razstavljen v izloĹľbeni stavbi znamke CitroĂ«n C42, ki stoji v osrčju najlepše avenije na svetu, poleg tega pa bo leta 2011 tudi v prodaji.
Vozilo DS3 odločnega in presenetljivega stila skrbi za svojo ekskluzivnost tudi s pomočjo širokih moĹľnosti oblikovanja podobe vozila po lastnih Ĺľeljah, še posebej s številnimi kompleti strešnih nalepk. Elegantno mestno vozilo je v koraku s časom in na natečaju CITROĂ‹N CREATIVE AWARDS (NAGRADE ZA USTVARJALNOST CITROĂ‹N) odpira svojo garderobo vsem prijavljenim, da raziščejo doslej neznane svetove in še bolj poudarijo njegov edinstven značaj. UdeleĹľenci, tako amaterji kot uveljavljeni oblikovalci, bodo morali namreč predstaviti svojo lastno interpretacijo strehe in armaturne plošče za najnovejše vozilo iz linije.

Svoje dosjeje bodo lahko oddali od 11. maja do 4. julija 2010. Pregledala jih bo komisija, sestavljena iz strokovnjakov znamke Citroën, pa tudi iz predstavnikov sveta oblikovanja, umetnosti in medijev: Anne Boulay (odgovorna urednica revije GQ), Sonia Perrin (direktorica fundacije Cartier), Arthur King (umetniški direktor), Xavier Dixsaut (direktor oddelka za inovacije Louis Vuitton Malletier).

Poleg finančne nagrade bo zmagovalec natečaja dobil priloĹľnost, da bo ob odprtju nove sezone "svetovnega avtomobilskega salona v Parizu" njegov projekt oktobra 2010 predstavljen v zgradbi C42. In najboljše plačilo za stilski projekt: predlog za osebno oblikovanje strehe bo uvrščen med serijske komplete za leto 2011.
Thierry Metroz, direktor oblikovalskega studia CITROĂ‹N, skupaj s svojo ekipo nagovarja kandidate s kratkimi navodili na video posnetkih, ki si jih lahko ogledajo na spletni strani

www.citroencreativeawards.com. Stilski oblikovalci znamke CITROĂ‹N vabijo udeleĹľence natečaja, da jih presenetijo in izdelajo nove predloge, ki črpajo navdih iz povsem novih področij. Drznost in profesionalnost: ključni besedi Ĺľirije, ki si prav tako Ĺľeli, da bi jo kandidati presenetili s svojo ustvarjalnostjo.


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5/sessions) in Unknown on line 0