Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /opt/www/webhosting/coupe/web/www.avtoin.com/includes/mysql.inc.php on line 3
Avto in | slovenska avtomobilistična spletna revija

Brabus iBusiness

28.08.2010 :: Avtoakustika   

   

   

   

   

Brabus je predstavil novi multimedijski poslovni paket iBusiness. Za predstavitveno vozilo so uporabili kar najhitrejšo luksuzno limuzino v svoji paleti, Brabus SV12 R Biturbo, ki je v osnovi S 600 s 750 konjskimi močmi. Tokrat poslovni paket vsebuje Applove izdelke - iPad, iPod in iPhone.

 

Računalniško srce sistema je Mac Mini računalnik, vgrajen v prtljaĹľnik vozila in je povezan na osrednji 15,2 palčni zaslon. Vse povezave med sistemi so speljane preko USB vhodov. Na računalnik se lahko poveĹľe tudi spletna kamera za spletne konference. Samoumevno je, da je sistem povezan tudi na internet preko UMTS in HSDPA.

 

Za ogromno zalogo glasbe skrbi 64 Gb iPod, na katerega se lahko shrani kar 14.000 skladb. V prihodnosti bodo za vse Applove napravice tudi posebne Brabus aplikacije.
 


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5/sessions) in Unknown on line 0