Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /opt/www/webhosting/coupe/web/www.avtoin.com/includes/mysql.inc.php on line 3
Avto in | slovenska avtomobilistična spletna revija

CITROËN DS4 izbran za najlepši avtomobil leta

28.01.2011 :: Lestvice   

   

   

   


CITROĂ‹N DS4, drugi model iz linije DS, je več kot 60.000 uporabnikov interneta iz 62 drĹľav izbralo za "Najlepši avto leta"! Nagrado je 27. januarja na uradni slovesnosti 26. festivala Festival Automobile International (mednarodni avtomobilski festival) prevzel FrĂ©dĂ©ric BANZET, generalni direktor podjetja CITROĂ‹N.

Poleg tega priznanja širše javnosti je posebej za to priloĹľnost zbrana Ĺľirija, v kateri so sedele vidne osebnosti s področja oblikovanja, športa, kulture in medijev, avtomobilu CITROĂ‹N DS4 podelila še nagrado za "najlepši interier". Slednja lovorika nagrajuje kakovost in prefinjenost avtomobila CITROĂ‹N DS4 in širše, linije DS.

Avtomobil CITROĂ‹N DS4, ki je bil svetu premierno predstavljen na pariškem avtomobilskem salonu oktobra 2010, je še en dokaz vodila CrĂ©ative Technologie, kreativne tehnologije. Avtomobil se odlično ujema s filozofijo linije DS, saj daje poudarek slogu, občutjem, dizajnu in prefinjenosti.

CITROĂ‹N DS4 Ĺľe na prvi pogled izraĹľa svojo posebno naravo s poudarjenim simbolom dvojne puščice na prednji okrasni maski, z logom DS na pokrovu motorja in s svetlobnimi vodili, vidnimi podnevi in ponoči. Prav tako prefinjeno oblikovan profil se ponaša s kromanimi obrobami zatemnjenih bočnih stekel, z mišičastimi blatniškimi koši, ki poudarjajo velika kolesa ? tja do 19 palcev ?, in napeto streho, ki se zaključi z dodelanim spojlerjem za še več dinamike. Nedvomno sta bila prav ta skladnost celote in status tista, ki so ju danes opazili uporabniki interneta.

Po zgledu stila zunanjosti tudi potniški prostor avtomobila CITROĂ‹N DS4 izĹľareva moč, dinamiko in prefinjenost: školjkasti prednji sedeĹľi s strukturo "Bracelet" iz polnega zrnastega usnja, izoblikovana in na otip izjemno kakovostna armaturna plošča, potniški prostor, v katerem dominira panoramsko vetrobransko steklo, ki se nadaljuje v temen strop; vsi ti elementi odraĹľajo močno osebnost avtomobila CITROĂ‹N DS4 in so osvojili Ĺľirijo mednarodnega avtomobilskega festivala.

S prepričljivimi voznimi lastnostmi, ki se povsem skladajo z njegovim stilom, ta privzdignjen štirivratni coupĂ© obljublja edinstven občutek ceste in vabi k sprostitvi in gibanju.