Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /opt/www/webhosting/coupe/web/www.avtoin.com/includes/mysql.inc.php on line 3
Avto in | slovenska avtomobilistična spletna revija

NOV NISSANOV SALON V LJUBLJANI

08.04.2011 :: NoviceNov prodajno-servisni salon Nissan pri Avtohiši Malgaj na Tržaški cesti v Ljubljani

Eric Bernard, generalni direktor Renault Nissan Slovenija (levo), in Andrej Malgaj, glavni direktor Skupine Malgaj, ob slavnostnem odprtju salona

6. aprila, je v Ljubljani s slavnostno otvoritvijo začel delovati nov prodajno-servisni salon Nissan. Salon deluje v sklopu Avtohiše Malgaj d.o.o. Z znamko Nissan so namreč pri tem izjemno prodornem in uspešnem podjetju zaokroĹľili ponudbo vozil Renault Nissan Slovenija. Novi salon Nissan, ki bo zagotovo povečal uspešnost znamke v Ljubljani in tako povečal njen trĹľni deleĹľ, stoji ob eni najprometnejših cest v mestu, ob TrĹľaški cesti.

 

Skupina Malgaj, v okviru katere deluje tudi Avtohiša Malgaj, je eden največjih prodajalcev vozil v Sloveniji. ZdruĹľuje zaokroĹľeno ponudbo od prodaje, vzdrĹľevanja in servisiranja do zavarovanja in registracije vozil. Tradicija podjetja je izjemno bogata, saj seĹľe njegova zgodovina več kot 100 let nazaj,  na avtomobilski posel pa je osredotočena več kot 40 let. Leta 1990 je Avto Hiša Malgaj postala prvi zasebni avtomobilski salon v Sloveniji in s tem začela uresničevati svojo vizijo - postati eden izmed najpomembnejših akterjev na slovenskem avtomobilskem trgu. Svojevrsten dokaz izjemne uspešnosti na svoji avtomobilski poti pa je tudi sklenitev partnerskega dogovora s podjetjem Renault Nissan Slovenija.

 

Ob odprtju novega prodajnega salona Nissan v Ljubljani je Iztok Podobnik, izvršni direktor Avtohiše Malgaj, izjavil: ?Z odprtjem prostorov, kjer prodajamo in servisiramo Nissanova vozila, bomo imeli na enem mestu zbrane vse tri znamke, ki jih trĹľi podjetje Renault Nissan Slovenija. Na ta način bomo dosegli kar precej sinergijskih učinkov in verjamemo, da bo tudi zaradi tega naše delo s kupci in strankami še bolj učinkovito in prijetno, tako da se bodo kupci radi vračali k nam. Za znamko Nissan smo se odločili zato, ker vanjo verjamemo, saj pri Nissanu izdelujejo izvrstna, tehnološko napredna in izredno všečno oblikovana vozila. Ob vsem tem je naš cilj zelo preprost, postati Ĺľelimo eden izmed treh najboljših Nissanovih prodajnih salonov v Sloveniji!?

?Danes, ko finančna in gospodarska kriza še trajata, mi je v veliko čast, da prisostvujem otvoritvi prodajno servisne enote Nissan Avtohiše Malgaj v Ljubljani,? je ob otvoritvi salona dejal JoĹľe Ričnik, direktor Nissana v Sloveniji. ?Naš interes je, da okrepimo pojavnost v Ljubljani in tako povečamo trĹľni deleĹľ v prestolnici. Zato smo se odločili, da odpremo še eno prodajno-servisno mesto. Veseli smo, da smo se za to partnerstvo dogovorili ravno z Avtohišo Malgaj. Temelj vsakega dobrega sodelovanja je namreč medsebojno zaupanje. Mi Avtohiši Malgaj popolnoma zaupamo. Glede na njihovo dolgoletno uspešno delovanje vem, da bodo Nissanovi kupci in uporabniki servisnih storitev izjemno zadovoljni in da bomo skupaj s partnerjem, kakor on sam, dosegli zastavljene cilje.?