Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /opt/www/webhosting/coupe/web/www.avtoin.com/includes/mysql.inc.php on line 3
Avto in | slovenska avtomobilistična spletna revija

Lexus LC 500 opremljen s pnevmatikami MICHELIN Pilot Super Sport ZP

14.01.2016 :: Tehnika - novosti   

   

Natanèno formirane pnevmatike vkljuèujejo najnovejšo Run-Flat tehnologijo  Michelin-a.

Razburljiv novi Lexus LC 500, luksuzni športni kupe, se je predstavil enajstega januarja 2016, na avtomobilskem sejmu v Detroitu. Opremljen je s pnevmatikami MICHELIN® Pilot® Super Sport ZP, so zasnovane tako, da bistveno bolj prispevajo k zmogljivosti in vodljivosti vozila. Prviè v zgodovini,  so Michelinovi inĹľenirji razvili novo hibridno tehnologijo boènice, ki omogoèa pnevmatiki, da ohrani svojo run-flat zmogljivost in vrhunsko vodljivost, zmanjša pa se tudi celotna masa pnevmatike in kotalni upor.

V èasu razvoja so uporabili  veè kot 1.200 prototipov pnevmatik in veliko ur testiranja,  tako v Michelinovih in japonski raziskovalnih inštitutih.

\"Michelinova globalna razvojna ekipa je bila ves èas, v tesnem sodelovanju z Lexusovo ekipo za Pilot Super Sport ZP, ki izpopolnjuje uèinkovitost in varnostne potrebe za Lexus LC 500\", pravi Thom Roach, podpredsednik  trĹľenja opreme, za Michelin Severno Ameriko. Dodaja, da bodo lastniki vozil brez dvoma uĹľivali v brezskrbnosti, ki  jo omogoèa Michelinova run-flat tehnologija.

Pri Michelinu so uporabili patentirano tehnologijo Premium Touch®, ki na boènem delu pnevmatike ustvari vtis Ĺľametne teksture in tako še poudri detajle in  lepoto vozila Lexus LC 500. 

Velikosti pnevmatik za Lexus LC 500:


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5/sessions) in Unknown on line 0