Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /opt/www/webhosting/coupe/web/www.avtoin.com/includes/mysql.inc.php on line 3
Avto in | slovenska avtomobilistična spletna revija

Veè zabave v vožnji, veè svežine, veè raznolikosti z novim MINI Cabrio

23.01.2016 :: Novice   

   

   

   

   

   

VoĹľnja z odprto streho je v edinstvenem MINI Cabrio v segmentu majhnih vozil postala še bolj zabavna. Novi MINI Cabrio je pripravljen na svojo spomladansko svetovno predstavitev. Vozilo z odprto streho in štirimi sedeĹľi bo na voljo pri prodajalcih od 5. marca 2016 – s široko izbiro elegantnih linij, opazno razliko v športnem obèutju, zrelostnimi sestavinami nove MINI generacije in v petih motornih razlièicah. Istoèasno se bo na trg zapeljal tudi novi MINI John Cooper Works Cabrio, ki prinaša ekstremno zabavo v športni voĹľnji pod odprtim nebom.

Novi MINI Cabrio predstavlja široko linijo ekskluzivne opreme za uĹľitek v voĹľnji z odprto streho v tipiènem stilu britanske premium znamke. Platnena streha z avtomatskim upravljanjem – prviè izkljuèno na elektrièni pogon – je na voljo tudi z unikatno grafiko Union Jack zastave. Dodatna oprema vkljuèuje tudi tehnologijo Always Open Timer, avtomatsko klimatsko napravo z naèinom delovanja za kabriolete in MINI Connected senzor padavin. Da zagotovimo veèjo zabavo v voĹľnji na soncu poskrbi hkrati agilna in varna tehnologija, ki predstavlja vrhunsko voĹľnjo s tehnologijo podvozja, izjemno togo strukturo telesa in popolnoma agilno vozno odzivnostjo za zašĂ¨ito potnikov.

MINI Cabrio je na voljo v treh razlièicah bencinskih in dveh dizelskih motorjev zadnje generacije s tehnologijo MINI TwinPower Turbo (kombinirana poraba goriva: 6,0 – 3,8 l/100 km, emisije CO2: 139 – 100 g/km). Novi MINI John Cooper Works Cabrio (kombinirana poraba goriva: 6,5 l/100 km, emisije CO2: 152 g/km) prav tako se lahko postavi z 170 kW/231 Nm 4-valjnega turbo motorja.

Dodatne informacije o porabi goriva, vrednostih CO2 emisij in moèi elektriène porabe za nove voznike so vkljuèene v naslednjem priroèniku: “Leitfaden über Kraftstoffverbrauch, die CO2-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen” (Priroènik o porabi goriva, CO2 emisij in moèi elektriène porabe za novega voznika).