Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /opt/www/webhosting/coupe/web/www.avtoin.com/includes/mysql.inc.php on line 3
Avto in | slovenska avtomobilistična spletna revija

NOVI RENAULT MEGANE GRANDTOUR BO PREMIERNO RAZKRIT NA LETOĹ NJI AVTOMOBILSKI RAZS

22.02.2016 :: Novice   

   

Svetovna premiera novega Megane Grandtour – v izvedenki Megane Grandtour GT – bo na mednarodni avtomobilski razstavi 2016 v Ĺ˝enevi.

Novi Megane Grandtour GT ima športne gene, ki se kaĹľejo v videzu in odraĹľajo v voznih lastnostih, slednje zahvaljujoè sistemu 4CONTROL, prvikrat ponujenem v kombi avtomobilu segmenta C.

Odlike: prostornost in udobje za pet potnikov, prilagodljiva zasnova notranjosti in velik prtljaĹľnik.

Renault bo na letošnji mednarodni avtomobilski razstavi v Ĺ˝enevi javnosti razkril povsem novi Megane Grandtour v izvedenki GT. Novi kombi avtomobil je zasnovan na osnovi modela Novi Megane in se ponaša z elegantnostjo in športnostjo hkrati. V notranjosti je intuitivno prilagodljiv in ponuja niz ureditev prtljaĹľnika, ki ima najveèjo uporabno dolĹľino v segmentu.

Novi Megane Grandtour v svoji obliki zdruĹľuje dinamiènost in eleganco, ki ju poudarjajo kromaste obrobe stranskih oken in stebrièka C. Strešno linijo oèrtujeta anodizirana strešna nosilca z matirano površino (na izvedenki GT temne kovinsko sive barve). Nizka drĹľa in široka koloteka krepijo vtis, da avtomobil èvrsto sedi na cesti. Novi Megane Grandtour ima spredaj prepoznaven svetlobni peèat v obliki zrcalno postavljenih èrk C.

Novi Megane Grandtour GT se ponaša z gensko zasnovo Renault Sport; prednji odbijaè poudarja njegov športen znaèaj, maska ima posebno mreĹľo z vzorcem satja, široko spodnjo reĹľo za zajem zraka pa na vogalih obdajata dodatni odprtini za zrak. Zadaj ima Novi Megane Grandtour GT kromirano izpušno cev in profiliran difuzor, ki dopolnjujeta njegovo dinamièno podobo.

 Novi Megane Grandtour GT je prvi kombi avtomobil segmenta C z vgrajeno tehnologijo 4CONTROL. Posebej za Novi Megane Grandtour uglašen sistem 4CONTROL poskrbi za izrazito dinamiènost in natanèno vodljivost na ovinkastih cestah, s tem pa zagotavlja pristno uĹľivanje v voĹľnji. Zahvaljujoè sistemu 4CONTROL je Novi Megane Grandtour GT izjemno okreten tudi v mestni voĹľnji.

Vabimo vas, da si Novi Megane Grandtour GT podrobneje ogledate in o njem dobite veè podatkov na mednarodni avtomobilski razstavi v Ženevi, v dvorani 4, od 1. marca 2016.

 

 

 


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5/sessions) in Unknown on line 0