Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /opt/www/webhosting/coupe/web/www.avtoin.com/includes/mysql.inc.php on line 3
Avto in | slovenska avtomobilistična spletna revija

Dobitniki zlatih priznanj za inovativnost po nagrade z novim vozilom Renault Tal

22.09.2016 :: Novice


Renault postal ekskluzivni avtomobilski partner Dneva inovativnosti 2016, pod okriljem Gospodarske zbornice Slovenija 

Renault je prevzel naziv ekskluzivnega avtomobilskega partnerja Dneva inovativnosti 2016, ki danes poteka v organizaciji Gospodarske zbornice Slovenije. Sodelovanje so pozdravili tudi dobitniki zlatih priznanj za najboljše inovacije na nacionalni ravni, saj so prejeli èisto svoj model Renault Talisman, ki ga bodo v naslednjem mesecu lahko uporabljali kot sluĹľbeno vozilo.

Inovativnost je in bo tudi v prihodnje ostala najpomembnejša nit, ki se v Renaultu prepleta skozi vse faze razvoja vozil. Prav kombinacija inovativnih rešitev, ki sledijo najsodobnejšim trendom na podroèju dizajna, mednarodnim standardom kakovosti in ekološkim smernicam, je tista, ki druĹľbi omogoèa razvoj avtomobilov, kot sta novi  Renault Talisman in Renault Espace. Renault Talisman namreè predstavlja posebno zmes udobnosti in uĹľitka v voĹľnji tako za voznika kot tudi sopotnika, kjer vsaka podrobnost prispeva k povsem novi razseĹľnosti udobja med voĹľnjo.

\"Z novimi modeli, kjer je zagotovo v ospredju Renault Talisman, predstavljamo novo generacijo avtomobilov, ki utelešajo inovativno dušo Renaulta. Dan inovativnosti je zato tisti pravi trenutek, da pozdravimo naše dolgoroèno partnerstvo, ki ga sklepamo z Gospodarsko zbornico Slovenije. Verjamemo, da lahko skupaj naredimo še korak dlje na naši poti utrjevanja druĹľbe Renault kot pomembnega akterja v slovenskem gospodarstvu in pomembnega inovatorja na podroèju udobja v voĹľnji.\" poudarja MatjaĹľ KriĹľnar, direktor prodaje velikim kupcem pri Renault Adriatic.

 

Na Gospodarski zbornici Slovenije so prepoznali inovativnost, ki jo, poleg dobre prakse, v slovenski prostor vnaša Renault.

»Inovativnost je kljuènega pomena za ohranjanje konkurenènosti slovenskega gospodarstva. Zato bodo naša prizadevanja v prihodnje še bolj osredotoèena na spodbujanje in krepitev inovativnosti. Letošnja podelitev priznanj GZS za najboljše inovacije na nacionalni ravni je zasnovana tako, da najboljše, kar lahko Slovenija na tem podroèju ponudi, neposredno predstavimo ne le domaèim, temveè predvsem tudi tujim javnostim,« pravi Ariana Grobelnik, direktorica projektov na GZS. 

Renault predstavlja izjemno pomembno avtomobilsko znamko v slovenskem prostoru, saj zagotavlja veè kot 150 delovnih mest, obsega veè kot 30 prodajnih mest in ohranja rekord na podroèju najbolj pogostega vozila v Sloveniji. Samo v letu 2015 je bilo prodanih veè kot 10.000 vozil znamke Renault. Rezultat Ĺľelijo v letu 2016 in prihajajoèem letu 2017 še izboljšati.