Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /opt/www/webhosting/coupe/web/www.avtoin.com/includes/mysql.inc.php on line 3
Avto in | slovenska avtomobilistična spletna revija

Naelektreno BMW i vznemirjenje prihaja na Ĺ tajersko

22.09.2016 :: Novice   

   

   

   

   

   

BMW Group Slovenija širi prodajno mreĹľo svoje najinovativnejše in vizionarske blagovne znamke BMW i v Vzhodno Slovenijo. Ob Avto Aktiv BMW i prodajnem salonu v Kristalni palaèi v Ljubljani in Kranju ter pooblašĂ¨enem BMW i servisu v Trzinu in Kranju bodo odslej BMW i vozila na voljo tudi pri pooblašĂ¨enem prodajalcu in servisu Selmar Maribor. Selmar Maribor bo v tednu mobilnosti uvedbo ponudbe BMW i na trg pospremil z \'BMW i Roadshowom\', ki bo v centru Maribora potekal 23. in 24. septembra.

Naelektreno vznemirjenje tokrat osvaja Štajersko s prvim BMW i agentom in pooblašĂ¨enim servisom za vozila BMW i vozil v Vzhodni Sloveniji. Maciej Galant, generalni direktor BMW Group Slovenija je ob širitvi prodajne mreĹľe dejal: »Elektrièna vozila prihodnosti so znak razvoja in napredka mobilnosti, zato smo na BMW Group Slovenija ponosni, da se znamka nenehno širi znotraj okvirjev Slovenije. Širitev prodajne mreĹľe BMW i vozil je dokaz veè, da so inovacije in nove oblike mobilnosti, ki jih BMW uvaja, pravi odgovor na potrebe prihodnosti.« Rok Griènik, direktor Selmar Maribor, odgovoren za BMW i pri pooblašĂ¨enem prodajalcu, je ob uvedbi BMW i dodal: »Naše poslanstvo je, da poskrbimo za vrhunsko, premium uporabniško izkušnjo naših strank. Z uvedbo ponudbe BMW i bomo lahko strankam v Vzhodni Sloveniji še pribliĹľali vozila prihodnosti in jim prikazali vse prednosti elektro mobilnosti. Preprièani smo, da bodo elektrièna vozila prihodnosti po zgledu drugih slovenskih mest navdušila tudi Štajersko, Koroško in Prekmurje.«

Selmar Maribor

Podjetje Selmar s sedežem v Celju že èetrt stoletja vkljuèuje odliènost v vse segmente svojega dela. Z nenehnim razvojem dveh sodobno opremljenih salonov in storitev stremijo k napredku na podroèju servisa in prodaje vozil. Zato so se odloèili za naslednji logièni korak in v svoj salon postavili pionirska vozila prihodnosti znamke BMW i.

BMW i prihaja v mesto

Elektrièna vozila bodo sprva vabila radovedne poglede v Europarku, najveèjem nakupovalnem središĂ¨u Maribora. Vozila bodo razstavljena med 8. in 22. septembrom.

Pravi elektrièni uĹľitek v voĹľnji pa bodo Mariborèani lahko izkusili v Tednu mobilnosti, in sicer med 23. in 24. septembrom. Selmar Maribor bo v sodelovanju z BMW Group Slovenija priredil BMW i Roadshow, ki bo potekal v centru mesta, Pri Florjanu. Popolnoma elektrièni Roadshow bo ponujal podrobno predstavitev vozil pionirske elektriène znamke in testne voĹľnje vozil BMW i3 pod vodstvom inštruktorjev.