Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /opt/www/webhosting/coupe/web/www.avtoin.com/includes/mysql.inc.php on line 3
Avto in | slovenska avtomobilistična spletna revija

RENAULT spletna ponudba

26.03.2017 :: Novice


 

Renault  v Sloveniji zaganja storitev »Spletna ponudba«. Gre za spletno orodje, ki kupcu na naslovu https://spletnaponudba.renault.si zagotavlja preprost in pregleden vpogled v stroške servisa vozila in omogoèa tudi dogovor o terminu izvedbe servisnih posegov.

Tudi v avtomobilski industriji je digitalizacija storitev eden od kljuènih pogonov sedanjega in prihodnjega razvoja ponudbe za kupce in uporabnike vozil. Sodobni avtomobili so opremljeni s kopico elektronskih naprav, ki potovalno izkušnjo delajo varnejšo, preprostejšo, pa tudi zabavnejšo. Seveda ni nobenega razloga, da se tovrstne digitalne rešitve ne bi dotaknile tudi podroèja vzdrĹľevanja vozil.

Renault je znan po svoji inovativnosti, prek katere v vozila vgrajuje sodobne, a tehnološko in cenovno dostopne rešitve. Danes Renault dela naslednji korak z uvedbo poprodajne storitve, preprosto poimenovane »Spletna ponudba«. Tako osmi marec, splošno znan kot mednarodni dan Ĺľena, za Renault voznike postaja tudi dan brez dvomov. Zakaj brez dvomov?

»Spletna ponudba« je spletno orodje, ki lastniku prek unikatne identifikacijske, oziroma VIN številke vozila omogoèa preprost izraèun stroškov za naslednji servisni poseg. Spletno orodje je bilo razvito z mislijo na voznika, ki se ne spozna na mehaniène storitve in vzdrĹľevanje, zato vsebuje najmanjše moĹľno število strokovnih tehniènih izrazov. Ponuja jasne in preproste razlage vozniku, zakaj in kdaj bi moral biti doloèen del v vozilu zamenjan ali zakaj in kdaj bi morala biti opravljena doloèena servisna storitev.

 

Kako deluje »spletna ponudba«? Prek štirih preprostih korakov:

  1. V prvem koraku Renault voznik izbere med servisnimi posegi, ki jih Ĺľeli opraviti.
  2. Nato vpiše identifikacijsko številko svojega vozila, datum prve registracije  in število prevoĹľenih kilometrov.
  3. V tretjem koraku pridobi neobvezujoèo ponudbo, z izraèunom stroškov servisnih storitev.
  4. V kolikor se s ponudbo strinja, svoj zadnji korak zakljuèi tako, da lahko kar preko spleta Ĺľe takoj rezervira termin za obisk izbrane pooblašĂ¨ene servisne delavnice Renault. Ponudbo pa lahko izkoristi v roku 30 dni.

 

Lastniki vozil išĂ¨ejo preproste storitve in transparentne ponudbe. Renault od danes naprej oboje ponuja tudi na spletu, prek enostavno dosegljive in uporabne storitve »Spletna ponudba«, s èimer vozniki pri odloèanju lahko ostanejo brez dvomov.

 

Spletno ponudbo najdete na naslovu: https://spletnaponudba.renault.si, oziroma si veè o njej preberete na naslovu: renault.si/spletnaponudba.