Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /opt/www/webhosting/coupe/web/www.avtoin.com/includes/mysql.inc.php on line 3
Avto in | slovenska avtomobilistična spletna revija

Novi Captur, še bolj zapeljiv

26.03.2017 :: Predstavitve   

   

   

 S posodobljenim zunanjim videzom, prenovljeno notranjo opremljenostjo in uvedbo nove opreme namerava vodilni model med kriĹľanci segmenta B v Evropi (215.670 primerkov v letu 2016) ohraniti svoj vodilni poloĹľaj.

 

Še veè moĹľnosti osebnih prilagoditev

 

Captur ohranja kljuène lastnosti, ki so pripomogle k njegovi uspešnosti, tudi dvobarvno karoserijo. MoĹľnosti za osebne prilagoditve so zdaj razširjene z dvema novima barvama karoserije, oranĹľno Atacama in oceansko modro, ter novo platinasto sivo barvo strehe. Kupci si lahko èisto svoj Captur izberejo iz ponudbe veè kot 30 kombinacij.

Captur je poveèal raznolikost svoje ponudbe s šestimi paketi notranje opreme v razliènih barvah – slonokošĂ¨eni, oceansko modri, kapuèino rjavi, rdeèi, satiniranem ali patiniranem kromu – in petimi paketi zunanje opreme – slonokošĂ¨en, oceansko moder, kapuèino rjav, rdeè in oranĹľen Atacama (za vijake koles in dekorativne trakove na vratih).

Svetlobni peèat v skladu z oblikovno istovetnostjo znamke

Novi Captur ima, tako kot ostali najnovejši modeli znamke, lahko vgrajene Ĺľaromete s svetilnimi diodami \"Pure Vision\" (glede na razlièico). Ta tehnologija prispeva k boljšemu videzu avtomobila, z veèjo uèinkovitostjo pa tudi k boljši varnosti. Dnevni luèi s svetilnimi diodami razporejenimi v obliki nasproti obrnjenih èrk C poskrbita za znaèilen svetlobni peèat Renaulta, vgrajeni pa sta v spodnji del odbijaèa. Luèi zadaj prav tako vkljuèujejo svetlobni peèat znamke, ki je viden podnevi in ponoèi.

 

 

 

 

 

 

Bolj poudarjen videz kriĹľanca

Captur je bil preoblikovan z namenom, da se oblikovno pribliĹľa svojemu velikemu bratu Kadjarju. Zdaj ima masko, ki je bolj podobna tistim na ostalih Renaultovih kriĹľancih, še posebno z dodano kromasto letvijo. Pod odbijaèema spredaj in zadaj sta novi zašĂ¨itni oblogi, ki poudarjata pustolovski znaèaj Capturja.

S prvimi tremi paketi opreme je moĹľno dobiti štiri vrste platišĂ¨: dve vrsti 16-palènih (Extreme in Adventure) ter dve vrsti 17-palènih (Emotion in Explore).

• Nepomièna steklena streha

Od tretjega paketa opreme naprej je Captur na voljo z nepomièno stekleno streho, ki zagotavlja izvrstno osvetljenost prostora za potnike. Ta streha je na voljo samo v kombinaciji z dvobarvno karoserijo.