Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /opt/www/webhosting/coupe/web/www.avtoin.com/includes/mysql.inc.php on line 3
Avto in | slovenska avtomobilistična spletna revija

Izpušni sistem Akrapoviè za Porsche 911 Carrera 991.2

26.03.2017 :: Tuning predstavitve   

   

   

   

   

   

   

   

 

Pri Akrapovièu so predstavili novo serijo izdelkov za najnovejšo generacijo ikonskega Porscheja 911 – Carrero (991.2) s prisilno polnjenim motorjem – ki bo enega najbolj prepoznavnih avtomobilov na svetu popeljala na še višjo raven in še izboljšala uĹľitek v voĹľnji.
 
Slovenski proizvajalec vrhunskih izpušnih sistemov je za modele Porsche Carrera S/4/4S/GTS (991.2) izdelal izpušni sistem Slip-On Line iz titana, opcijski komplet povezovalnih cevi iz nerjavnega jekla s športnima katalizatorjema in osupljiv difuzor iz ogljikovih vlaken. Izpušni sistem je oblikovan tako, da zmanjša teĹľo, poveèa zmogljivost in izboljša vizualno podobo 911 (991.2), ki s tem še okrepi svoj status izjemnega športnega avtomobila.
 
Akrapovièev izpušni sistem iz linije Slip-On je prvi korak pri predelavi izpušnega sistema. Namenjen je najnovejši generaciji modelov 911 Carrera in je oblikovan, da zamenja originalni Porschejev športni izpuh. Izdelan je iz ultralahkih titanovih zlitin, ki so odporne na visoke temperature ter prevleèene s posebnim premazom za še veèjo vzdrĹľljivost. Slip-On Line je zato 4 kg (veè kot 35 %) laĹľji od serijskega športnega sistema. Zaradi izboljšanega pretoka izpušnih plinov se v primerjavi s serijskim sistemom izboljša tudi njegova zmogljivost, saj plini hitreje potujejo skozi osrednji dušilec in ven skozi dva brezhibno oblikovana ovalna izhoda na sredini zadka.
 
Izpušni sistem Slip-On Line je izdelan na podlagi inovativnih tehnologij in delov, narejenih v Akrapovièevi lastni livarni titana. V njej sta izdelani ohišji izpušnih ventilov, ki imata kljuèno vlogo pri uravnavanju edinstvenega Akrapovièevega zvoka, ki so ga Akrapovièevi strokovnjaki oblikovali tako, se odlièno ujema s prisilno polnjenim bokserskim motorjem, namešĂ¨enim v zadku avtomobila. S pritiskom na gumb v kabini avtomobila lahko voznik nastavi zvok izpuha in poveèa zvoèni uĹľitek v voĹľnji. Pri Akrapovièu so najnovejši izpušni sistem Slip-On Line za Porschejevo zadnjo inkarnacijo, 911 Carrero (991.2), razvili na podlagi izkušenj z razvojem izpušnih sistemov za drugo vgradnjo za prejšnje razlièice Porscheja 911. Pri tem so oblikovali izpušni sistem, ki izpolnjuje zahteve za homologacijo ECE.
 
Za še veèjo zmogljivost in veèji zvoèni uĹľitek modelov Carrera 911 (991.2) je na voljo tudi opcijski komplet povezovalnih cevi iz nerjavnega jekla, s katerim lahko še poudarite športni zvok in izboljšate moè avtomobila. Z namestitvijo kompleta, ki vkljuèuje tudi športna katalizatorja, poveèate zmogljivost motorja, pri èemer vaš izpušni sistem še vedno izpolnjuje predpise ECE. Za še veèji vizualni uèinek je na voljo tudi difuzor iz ogljikovih vlaken v mat ali sijoèi izvedbi. Roèno izdelan difuzor iz visokokakovostnih ogljikovih vlaken poskrbi, da zadek avtomobila zares izstopa, poleg tega pa se izvrstno ujema z linijami avtomobila in v celoti poudari izhoda izpušnega sistema.
 
Z inovativno tehnologijo, lahkimi in vzdrĹľljivimi materiali ter privlaènimi dodatki bo Akrapovièeva najnovejša linija izdelkov za modele Porsche 911 Carrera (991.2) popeljala simbol nemške avtomobilske proizvodnje na še višjo raven in ikoniènemu avtomobilu dodala pridih elegance.
http://www.akrapovic.com/sl

 


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5/sessions) in Unknown on line 0