Novice

NOKIA 610 <i>enostavnejše telefoniranje v avtomobilu</I>

Nokia, vodilni svetovni proizvajalec mobilnih telefonov, je na tržiš?e poslala nov set dodatne opreme za telefoniranje v avtomobilu, Nokia 610. Storitev Bluetooth SIM Ac-cess Profile, zaš?itene blagovne znamke Bluetooth SIG Inc., č še enostavnejše telefoniranje v avtomobilu ? avtomobilska oprema Nokia 610 se brezžčo poveže s SIM kartico v kompatibilnem telefonu. Uporabnik tako koristi dodatne prednosti telefoniranja v avtomobilu, ki so zunanja GSM antena, ča kvaliteta zvoka pri čem telefoniranju, delovanje prikrojeno željam uporabnika, čn zaslon in vhodna enota, ki uporablja NaviTM navigacijo. Nokia 610 avtomobilsko opremo lahko z lastnimi nastavitvami uporabljata dva uporabnika.

Nokia 610 avtomobilska oprema je zasnovana kot ?podaljšek? kompatibilnega mobilnega telefona. Uporabnik odslej potrebuje le eno telefonsko številko oziroma SIM kartico tako za mobilnik kot tudi za avto. Mobilni telefon se z Nokia 610 avtomobilsko opremo poveže preko bluetooth brezžče povezave. Usklajevanje mobilnika in naprave za telefoniranje v avtomobilu je potrebno le prvi?, odtlej se napravi povežeta že ob vžigu motorja avtomobila. Hkrati z mobilnim telefonom se z Nokia 610 avtomobilsko opremo poveže tudi set za čo telefoniranje.

Nokia 610 avtomobilska oprema je izredno enostavna za uporabo. Set vsebuje čni zaslon in vhodno napravo s čim NaviTM navigacijskim krmilom, ki č enostavno upravljanje s klici in kratkimi čli. Nova Nokia 610 avtomobilska oprema deluje v dveh čih čih, GSM 900/1800. Preko brezžče bluetooth povezave je možna uporaba modem in faks funkcije ter prenos podatkov, do 40,2 kbps preko GPRS-a. Nokia 610 sprejme do 500 kontaktov vsakega uporabnika, napravo lahko s personaliziranimi nastavitvami uporabljata dva uporabnika. Nokia avtomobilska oprema č tudi prenos koledarja, kontaktov in poslovnih vizitk.

Nokia 610 avtomobilska oprema je kompatibilna z vsemi telefoni, ki podpirajo Bluetooth SIM Access Profile. Med njimi je tudi sedaj že dostopna Nokia 6820, mobilni telefon s polno tipkovnico, ki olajša pisanje kratkih čl in elektronske pošte. Nokia 6820 je poslovni mobilni telefon, ki tako poslovnežem kot tudi ostalim uporabnikom olajša komuniciranje predvsem na potovanjih. Nokia 610 je že dostopna tudi na slovenskem tržiš?u. Cena je 74.900 tolarjev (+ DDV).Galerija: