Avtoakustika

Nova serija avtoakustike JVC


JVC je predstavil novo pomladno serijo avtoradiev. Pri zasnovi modelov so velik poudarek namenili izjemnemu oblikovanju, enostavnosti uporabe in prilagodljivosti zahtevam uporabnika. S posebnima novostma v seriji izstopata dva modela najvišjega razreda: najzmogljivejši - KD-SHX701, ki ga odlikujeta izjemen či zaslon z 256-barvno čjivostjo in vrhunski dizajn upravljalne ploš?ice ter model KD-LHX501, s katerim JVC predstavlja nov pristop upravljanja funkcij izbirnika - z dotikom zaslona (Touch Screen).


Po novem ima celotna serija avtoradiev že od vstopnega do najzmogljivejšega modela izhodno mo? 4 x 50 W. Tako čike poganja čejši signal in s tem bolj kakovosten zvok z manj čnja. Zaradi čejšega čvalnika imajo modeli uporabno funkcijo omejitve č čvalnika na dva ča nivoja glasnosti (30 in 50), kar je še posebej pomembno pri napajanju serijsko vgrajenih čikov, ki imajo ponavadi dokaj nizko čo dovoljeno mo? obremenitve. S tem je čno čnje zvoka zaradi preobremenitve. Glavnina modelov serije podpira predvajanje glasbenih datotek MP3, zmogljivejši modeli pa tudi Microsoftov format WMA. JVC tudi tokrat č z inovativnostjo in kakovostjo na ču avtoakustike, kar potrjuje tudi nagrada EISA za najboljši avtoradio leta 2003-2004.

V mesecu aprilu si lahko v čih mestih po Sloveniji ogledate predstavitveni avto, opremljen z najsodobnejšo avtoakustiko JVC. Pč kino na kolesih je opremljen z: dvema glavnima enotama CD (KD-LHX501) in DVD (KD-DV5000), CD/MP3 izmenjevalnikom za 12 ploš? CH-X1500, s tremi 16,5 cm in enim 22,8 cm LCD zaslonom za udobno gledanje filmov, dvema čvalnikoma KS-AX6500, 2 para čikov CS-V622 in CS-V522, za če nizke tone pa poskrbita subwooferja CS-LD3300.

Galerija: