Pnevmatike

Sava Tires vzpostavila spletno naro?anje pnevmatik

V Savi Tires, podjetju koncerna Goodyear v Sloveniji, svojim poslovnim partnerjem, ki v Sloveniji prodajajo njihove pnevmatike, čjo tudi spletno čnje pnevmatik blagovnih znamk Goodyear, Dunlop, Sava, Fulda in Debica.

Prek aplikacije, ki se imenuje TOS ? Tire Online Service, se lahko poslovni partnerji z dodeljenim uporabniškim imenom in geslom povežejo z notranjim informacijskim sistemom Save Tires in čjo kadarkoli, 24 ur na dan vse dni v letu. Poleg tega kupci lahko takoj preverijo, ?e je želeni izdelek na zalogi in imajo vpogled v status posameznih čl, pregled preteklih čl in uporabniškega čna.

?Vzpostavili smo hiter in uporabniku prijazen spletni sistem, s ?imer bomo poslovnim partnerjem, ki prodajajo naše pnevmatike, olajšali delo in jim čli čnkovitejše poslovanje kot čimi podjetji,? je dejal Richard A. Johnson, predsednik uprave in glavni direktor Save Tires.

Spletno aplikacijo TOS so v Savi Tires poskusno uvedli že lanskega decembra. V čem poskusnem odbodbju so aplikacijo dodobra preizkusili in do danes preko spleta prodali desetino svojih pnevmatik.

Omenjena nova pridobitev Save Tires je del vseevropskega elektronskega on-line sistema za čnje pnevmatik koncerna Goodyear, ki je na ta čn v dobrem letu prodal že preko milijon pnevmatik. Vodilni tovrstni sistem v Evropi združuje prek 6.000 trgovcev iz 23 držav. V Evropi je v ču vsaka deseta pnevmatika ene od blagovnih znamk koncerna Goodyear čna preko on-line sistema, či delež pa dosegata Tčja (34 odstotkov) in Švedska (19 odstotkov).