Novice

Renault v dvojni vlogi na 57. filmskem festivalu v Cannesu


Množica avtomobilov Vel Satis temno modre barve z bisernim leskom in z člno zlato palmo na pokrovih motorja, mehkim usnjem v notranjosti in zmogljivimi 3,5 litrskimi V6 bencinskimi motorji je dobila zvezdiško vlogo na 57. filmskem festivalu v Cannesu. Ni? manj kot 85 takšnih avtomobilov bo od 12. do 23 maja letos krožilo po francoski rivieri, v njih pa se bodo za zatemnjenimi šipami prevažali filmske zvezdnice in zvezdniki svetovnega slovesa.

Ob slovitem filmskem festivalu bo Cannes čsno gostil tudi filmsko tržnico, če evropsko središ?e za predstavitev in trgovanje s filmi ter filmskimi informacijami. Letos bodo na tej tržnici pod vodstvom Filmskega sklada Republike Slovenije, ki bo imel svoj lasten čk, prvi? predstavili tudi slovenske filme, nekatere festivale in ustanove. Delegacija Sklada bo s čo podjetja Renault Slovenija v Cannes odpotovala v primernem slogu. Grand Espace Initiale 3,0 dCi V6 je namre? enoprostornik visokega razreda, ki je idealen za dolga in razkošno udobna potovanja.

?Pčna sem, da se bodo slovenski film in ustvarjalci primerno predstavili ob enem najpomembnejših svetovnih festivalov, saj v zadnjih letih kljub majhnosti naše države dosegajo opazne mednarodne uspehe. Veseli nas, da bo k temu nekaj prispevalo tudi podjetje Renault Slovenija,? je dejala Nataša Japelj, vodja za razvoj identitete blagovne znamke v podjetju Renault Slovenija.

Renault je že 22 let zvest partner enega najpomembnejših in najbolj prestižnih filmskih festivalov na svetu. Tudi letos bo priskrbel prestižne avtomobile za uradne prevoze festivala.

Filmske zvezdnice in zvezdniki ter druge pomembne osebnosti bodo ob množčem sprožanju fotografskih bliskavic in šumu kamer izstopali iz Vel Satisov in se vzpenjali po slovitih stopnicah ?Palais des Festivals?.

Galerija: