Predstavitve

Porsche 911 ´´predstavljen nov model´´


Porsche je predstavil fotografije in če podatke nove serije kultnega, športnega kupeja Porsche 911. Nova oblika in dva modela. 911 carrera z 239 kW (325 KM), 3.6 litra delovne prostornine šestavljnega boxer motorja, in 911 carrera S, ki jo bo poganjal nov motor z 3.8 litra delovne prosotrnine in 261 kW (355 KM) pridelane č. Rčca carrera S pospeši z mesta do hitrosti 100 km/h v 4.8 sekunde, carrera z čo 325 KM pa v 5 sekundah.

Obe motorski čci imata predviden nov šeststopenjski menjalnik, aktivno vzmetenje, imenovano PASM "Porsche Active Suspension Management". V poziciji ??normal?? zagotavlja nastavitev športno-udobno naravnano podvozje. V poziciji ??sport?? pa so nastavitve namenjene izrazito športni vožnji. Sistem je serijsko vgrajen v model S, v modelu carrera pa ga je možno čti kot opcijo. Za oba modela je navoljo še športen paket, ki približa karoserijo k tlom za 20mm.

Zunanjost 911-ice, je oblikovana kot vse uspešne generacije, ki že dobra štiri destletja kraljujejo v razredu cestnih športnikov. Nova oblika deluje še bolj čo, agresivno in hkrati elegantno s pudarjenimi ?istimi linijami. Glavna novost so ponovno okrogli sprednji žarometi in pa spremenjena notranjost. Oba modela imata serijsko 18 ča platiš?a. Za člo pa lahko za 911-ico prvi? čte 19 ča platiš?a.

Galerija: