Predstavitve

Astra GTC

Zunajost nove, tri vratne astre, videne na fotografijah, so razlog za velika čkovnja. Oblikovno deluje tri vratna astra športno in čo, predvsem na čn 15mm nižje karoserije ter spretno izpeljanega ča strehe s stranskimi stekli. Kupcem bodo na razpolago štirje bencinski in trije comon rail dizelski motorji z čo od 90 do 170 KM, ki ustrezajo normi Euro IV. Za pomlad 2005 pripravljajo astro VXR, ki bo dvigovala prah z 230 KM in še nekoliko ostrejšim izgledom. Predstavljena pa bo ob koncu tega leta.

Astrine zmogljivosti bodo uporabne tudi za bolj če voznike. Pri Oplu so so ponovno posvetili veliko pozornosti varnosti vozila. Veliko je čih rešitev in izboljšav, predvsem pri nadzoru stabilnosti, lege in vodenju vozila, ki so čne s kraticami: IDS (Interactive Driving System), CDC (Continuous Damping Control), ESP (Electronic Stability Program), AFL (Adaptive Forward Lighting), Sportswitch.

Astro GTC bodo izdelovali v Antwerpnu. Nčtovan letni obseg proizvodnje je 70.000 vozil, prodaja pa bo stekla v pomladanskih dneh 2005. V Astri GTC bo na voljo dovolj oziroma enako prostora ter voznega udobja kot v petvratni astri.

Galerija: