Novice

Pnevmatike Maxxis tudi v Sloveniji

Družba FAMM Commerce, ki v Sloveniji zastopa blagovne znamke Lassa (Brisa Bridgestone Sabanci Tyre), Danubiana in Airvert je svojo ponudbo obogatila z ugledno blagovno znamko Maxxis. Blagovna znamka Maxxis je najbolje uveljavljena v ZDA, med drugim je tudi sponzor NBA ekipe Houston Rockets. Maxxis raziskuje in razvija inovativne čne proizvodnje pnevmatik, med najnovejše procese pa sodi VIP tehnologija (Virtual Intelligent Prototyping), ki strokovnjakom č, da s čo čnalnikov razvijejo novo pnevmatiko od zasnove zmesi, predvidene obrabe pnevmatike do njenih zmogljivosti in vzdržljivosti. Zimske gume Maxxis, katerih zmes seveda vsebuje tudi siliko, so že na voljo pri pooblaš?enih prodajalcih po vsej Sloveniji.

Janez Debevec, direktor Famm Comerce je ob uradnem čtku trženje blagovne znamke Maxxis poudaril, da ?Maxxis premore izjemno paleto pnevmatik, tako za avtomobile, terenska vozila, motorje, skuterje, kolesa kot tudi za lahka tovorna vozila, za ATV (all-terrain-vehicle), industrijske gume kot tudi gume za invalidska vozila. V prvi fazi se bomo v družbi posvetili predvsem avto gumam in gumam za terenska vozila in motorje, kasneje pa bomo svojo ponudbo postopoma razširili tudi na druge segmente?.

Na Famm Commerce so čni, da se bodo gume Maxxis dobro prijele tudi v Sloveniji, saj jih poleg sodobne zasnove in kakovostne izdelave zaznamuje tudi čo razmerje kakovost ? cena, ki zna čti marsikaterega uporabnika.

Maxxis je dvanajsti či svetovni proizvajalec pnevmatik in obenem či svetovni proizvajalec pnevmatik za kolesa. Sedem proizvodnih obratov po vsem svetu zaposluje ve? kot 7.000 ljudi, blagovna znamka pa je prisotna v ve? kot 100 državah širom sveta. Tči center družbe je v mestu Suwanee (Georgia) v ZDA.

Za kakovost svojih proizvodov je Maxxis prejel celo vrsto uglednih priznanj in certifikatov kot so QS 9000, Ford Motor Company World Excellence Award in Q1 Quality Award, ISO 9001 in 14001, GM Shanghai´s Best Supplier Award, ?E? Mark certifikat od EU, TPM Excellence Award in priznani japonski certifikat kakovosti JIS.