Predelave

AC Schnitzer ACS1

Slovenci veljamo za narod, ki bi za vozilo BMW naredil marsikaj, vendar na koncu nekaterim ostanejo le sanje. Spet drugi pa si privoš?ijo šče oznake Bavarcev vse do 7. V najmanjšem BMW-ju je z malo domišljije, združeno vso oblikovalsko in čo znanje, čih in starejših ?lanov bavarske družine. Glede tehnike pri novem Bavarcu ni dvoma, je pa zato pri zunanjem izgledu marsikdo čkoval ve?. Vsem veselim in čranim ljubiteljem BMW-jev, so se pri uglednem nemškem tunerju AC Schnitzer pripeljali naproti z modelom ACS1. V kratkem so uspeli nemški oblikovalci in inženirji pripraviti paket, ki olepša zunanjost nove enice.

Paket estetske preobrazbe nove enice s tovarniško oznako E87, dopolnjujejo platiš?a Type II, Type III in Type IV, velikosti 17, 18 in 19 palcev, na slednje sedejo pnevmatike 235/35 R19. AC Schnitzer č pnevmatike Continental in Michelin. Lego vozila so dodatno izboljšali s športnim podvozjem, ki približa karoserijo k tlom za 30 milimetrov. Sprednji dek karoserije so dodatno čli s stabilizatorjem, ki povezuje sprednji vzmetni nogi.

Kaj pa mo? motorja? Napovedan je kit za čnje č v dizelskem motorju, z 1.8 in 2.0 litra delovne prostornine. Kit za prirastek č je še v razvoju, bo pa na voljo od 25 do 30 KM ve? č. Predelavam bencinskih motorjev z atmosferskim polnjenjem, se tunerji že kar nekaj ?asa izogibajo, saj so posegi glede na pridobljeno mo?, prezahtevni in predragi. Notranjost vozila dobi pridih športnosti z nekaj dodatki karbona in aluminija.

Predstavljen či izdelek je vsekakor zanimiv in vreden ogleda, ?e si ga boste privoš?ili, vam želimo čo vožnjo. Sosedi vam bodo zavidali tako serijsko kot predelano enico, zato se kar čte za nakup predelane.

Galerija: