Predstavitve

Citroën C1: supermal?ek

Vozilo C1 spada med kompaktna vozila (3,4 metra), ki lahko sprejme štiri osebe. Model s čim in igrivim stilom se ponaša s visoko kakovostjo, dobro lego na cesti in varnostjo.

Vozilo C1 čo dopolnjuje trenutno ponudbo vozil Citroën v razredu kompaktnih vozil, v katerem najdemo limuzine C2, C3 in C3 Pluriel. Vozilo C1 se po zaslugi zmerne velikosti, če cene in bistvenih zmogljivosti uvrš?a v spodnji rang svojega razreda. Od vozila C2 se razlikuje po vgrajeni opremi in izboru motorjev, saj je vozilo C2 namenjeno strankam, ki želijo bolj vsestransko vozilo.

S tako dopolnjenim izborom vozil znamka Citroën zadovoljuje ča čkovanja kupcev kompaktnih vozil. V Evropi razred kompaktnih vozil dosega 30 % tržni delež. Delež znamke Citroën v tem razredu od leta 2002 stalno naraš?a, saj znamka tržiš?u predstavlja vedno nove modele. Njen tržni delež trenutno znaša 9,1 %, v letu 2001 pa je dosegel borih 4,7 %. V tem razredu vozil je znamka na svetovnem trgu leta 2004 prodala ve? kot 518.000 vozil.
Citroën C1: čn izgled vozila z vso bistveno opremo
Z vozilom C1 znamka Citroën ponuja model čega kompaktnega vozila z visoko stopnjo udobja v potniškem prostoru. Mestno vozilo, zgrajeno na moderno zasnovani platformi, ponuja vse storitve, ki jih lahko čkujete v tem razredu, od motorjev z nizko porabo goriva do najnovejše tehnologije na ču varnosti.

Galerija: