Novice

Tretji? najboljši serviser v EvropiV mesecu februarju, je v Barceloni potekalo šesto mednarodno tekmovanje pod imenom TOP SERVICE PEOPLE, kjer so svoje zanje preizkušali serviserji avtomobilske znamke SEAT iz vse Evrope. Na omenjeno tekmovanje se je prijavilo 25 držav. Slovenijo sta zastopala predstavnik Avtohiše Meze- Matjaž Meze iz Lancovega pri Radovljici in Darja Drev iz podjetja Drev d.o.o. iz Celja. V kategoriji avtomehanik-elektronik je že tretji? čjivo zmagal Matjaž Meze iz Avtohiše Meze.


Samostojni podjetnik Matjaž Meze je v španski Tarragoni pri Barceloni, kot slovenski prvak Slovenijo zastopal že ?etrti?. Prvi? je delil drugo in tretje mesto, potem pa trikrat čjivo zmagal. Samo tekmovanje sestoji iz čega in čega dela. Tči del vsebuje vprašanja iz zgodovine tovarne SEAT in vprašanja iz stroke. Pči del pa sestoji iz odkrivanja namerno nameš?enih napak na vozilu in z omejenim ?asom. Matjaž Meze je te že tretje mednarodne zmage in naslova evropskega prvaka še posebno vesel, saj so bili na tekmovanju zbrani najboljši mehaniki iz kar 25 držav Evrope. V omejenem ?asu 20 minut je edini uspel odkriti vse skrite napake na vozilu.

Udeležba na takem tekmovanju seveda zahteva nenehno izobraževanje in strokovno usposabljanje, obenem pa pomeni potrditev visoke kakovosti če delavnice iz katere tekmovalci izhajajo.

Avtohiša Meze sodeluje na tekmovanjih mehanikov v Sloveniji že od leta 1998. Tekmovanja organizira uvoznik Porsche Slovenija skupaj s tovarno SEAT. Zmaga slovenskega predstavnika, je na teh mednarodnih tekmovanjih dobra promocija ne samo Avtohiše Meze, ampak tudi Slovenije in dokaz, da Slovenija le ni tako majhna.

Galerija: