Novice

Nadomestno vozilo za ?as menjave pnevmatik


Sava Tires, podjetje koncerna Goodyear v Sloveniji, je vulkanizerskim servisom Vulco v uporabo čla 16 novih nadomestnih vozil Smart. Odslej boste na slovenskih cestah videvali zanimiva vozila, odeta v člno rumeno-modro-belo kombinacijo. Medtem ko bodo mojstri v vašem Vulco centru menjavali pnevmatike ali opravljali servis na vašem vozilu, boste vozniki imeli na voljo čo nadomestno vozilo Smart.

Sava Tires in servisi Vulco so se čli svojim kupcem ponuditi dodatno ugodnost. Kupci, ki se bodo predhodno čli na servis v enem od Vulco centrov, bodo lahko uporabljali nadomestno vozilo Smart, medtem ko bodo mojstri na njihovem vozilu menjali pnevmatike ali opravljali servisna dela.

Na današnji slovesnosti v Savi Tires so tako predstavniki 16 servisov Vulco iz čih koncev Slovenije prejeli č novih Smartov. ?Nadomestna vozila so poleg kakovostnih in hitrih storitev ter bogate ponudbe pnevmatik za vsak žep še ena od prednosti, ki so jih deležni kupci servisov Vulco. ?as je danes dragocen, zato sem čn, da bo novost dobrodošla,? je povedal Andreas Niegsch, glavni direktor Save Tires.

Vulco je multinacionalna franšizna veriga hitrih servisov koncerna Goodyear (v Sloveniji jo razvija Sava Tires), ki ji zaupajo vozniki avtomobilov po vsej Evropi. Razširjena je predvsem v Franciji, Belgiji in Španiji. Vulco centri zagotavljajo hitro in vrhunsko opravljene storitve ter široko ponudbo izdelkov za avtomobile. Poleg kompletnega prodajnega programa pnevmatik blagovnih znamk Goodyear, Dunlop, Fulda, Sava in Debica, platiš?, amortizerjev, izpušnih sistemov, zavor in menjave motornega olja, vam nudijo še številna druga servisna dela ter strokovno svetovanje. V že 36 slovenskih Vulco centrih torej poskrbijo za vaše pnevmatike in vozilo strokovno in cenovno ugodno.

Galerija: