Novice

Hit Racing Team drugi? na Ferrarijevih dirkahV nedeljo, 3. aprila 2005, se bo v Imoli (Italija) čla nova sezona tekmovanj Ferrari Challenge, na katerih bo za Hitovo dirkalno ekipo (Hit Racing Team) za volan dirkalnika Ferrari 360 Challenge že drugo leto sedla Nina Jč?.

Nina Jč?, edina ženska predstavnica na tekmovanjih Ferrari Challenge, je če nabirala na šestih dirkah lanske sezone, z njeno najboljšo uvrstitvijo, petim mestom na julijski dirki v Misanu Adriaticu v bližini Riminija, pa si je zagotovila vožnjo na finalnem tekmovanju oktobra v Monzi. Tam je v konkurenci 38 tekmovalcev iz vsega sveta dosegla 17. mesto.

Februarja letos je Hit Racing Team, edina slovenska tekmovalna ekipa na Ferrari Challenge, dobila posebno Ferrarijevo nagrado za fair play, ki jo je Nini Jč? v Maranellu (Italija) čl dr. Antonio Ghinni, direktor komunikacij v Ferrariju. Športni šef Ferrarija, Jean Todt in sin Enza Ferrarija, Piero Ferrari, sta Nini Jč? podelila še posebno nagrado za sodelovanje v pokalu Ferrari Challenge.

Nina Jč? se tudi letos intenzivno pripravlja na novo sezono, katere posamezne dirke se bodo letos odvijala po Italiji in Madžarski.

Tudi v letošnji, za Hit Racing Team že drugi sezoni tekmovanj Ferrari Challenge, bo na sporedu šest dirk:

3. aprila ? Imola (Italija),
1. maja ? Misano Adriatico (Italija),
29. maja ? Vallelunga (Italija),
12. junija ? Monza (Italija),
10. julija ? Budimpešta (Madžarska),
18. septembra ? Mugello (Italija),
in finale, 30. oktobra v Vallelungi (Italija).

Novost letošnjega tekmovalnega nastopa je tudi popolnoma , ki, v duhu Hitove krovne znamke Hit Universe of Fun, pomeni eno izmed najvidnejših aplikacij spremenjene podobe družbe Hit.

Glavni cilj Hit Racing Teama je promocija in pozicioniranje Hita na italijanskem trgu, od koder prihaja čna naših gostov. V družbi Hit tudi čkujemo, da bo sodelovanje Hit Racing Teama na letošnjem Ferrari Challengeu še okrepilo Hitovo poslovno sodelovanje s Ferrarijem, ki v svetu predstavlja eno najbolj prestižnih in prepoznavnih blagovnih znamk.