Predelave

BRABUS in Mercedes-Benz SLR McLaren

BRABUS s svojo tradicijo in prepoznavnim imenom kraljuje v svetu predelovalcev že od leta 1977. Tokrat je v nemškem mestu Bottrop, razvil ekskluzivni športni paket za mercedesovega dvosedežnika. Mercedes-Benz SLR McLaren sodi med najbolj če superšportnike na svetu. Le najboljše je dovolj dobro, zato so se pri Brabusu lotili predelave tudi naj ´zvezde´.

Nča mo? motorja, ki je razvita pri 6500 vrt/min, je z ´manjšimi´ posegi narasla na 660 KM. Pospešek od 0-100 km/h se na merilniku ustavi na 3.6 sekunde. Kča hitrost pa pri ´samo´ 340km/h. Nče veselje ob pospeških, vsekakor zagotavlja zvok motorja in izpušnega sistema. Žal pa izpušnega sistema tudi Brabusu ni uspelo izdelati tako, da bi ga lahko homologirali za cestno uporabo. Zvok, ki nastane v osemvaljniku in izpušnem sistemu si lahko le predstavljamo. Brabus je opremil SLR-ja tudi s specialnim samozapornim diferencialom 40%, ki še dodatno pripomore k boljšemu speljevanju in pospeškom.

Visokim hitrostim ter stabilnosti je prilagojen nov sprednji branik in difuzor. Lega in izgled vozila pa izboljšajo polirana 20 ča ve? delna platiš?a BRABUS Monoblock VI. Dimenzije pnevmatik na sprednji osi so 255/30 ZR 20 in na zadnj 305/25 ZR 20.

Notranjost SLR-ja je olepšana s kombinacijo ?rno-čga usnja in alkantare. Dodatno je uporabljen karbon, za boljšo vodljivost pa je izdelan nov volanski obro? s komandami za čo prestavljanje.

SLR z Brabusovimi dodatki je naprodaj za 600.000 evrov. V ceno je vštet letalski prevoz do kupca, kjerkoli na svetu že je.

Galerija: