Novice

Novi Avtomobilizem.com
Internetno podjetje Domenca d.o.o. predstavlja prenovljeno spletno skupnost Avtomobilizem.com.
Nova verzija poleg sveže če podobe in izboljšane funkcionalnost uporabnikom prinaša vrsto novosti:
salon avtomobilov uporabnikov, primerjalni katalog čih ponudnikov in primerjalni katalog čih znamk, če oglase in klubsko sceno.


V salonu avtomobilov lahko privrženci avtomobilizma podrobno predstavijo svojega jeklenega ča. Iz ocen, ki jih podajo ostali uporabniki, se oblikuje lestvica najboljših avtomobilov voznega parka skupnosti.

Katalog znamk je namenjen ocenjevanju posameznih modelov avtomobilov. Lastniki ocenjujejo udobje, zanesljivost, zmogljivost in zahtevnost vzdrževanja svojega avtomobila. Ne verjemite trgovcem - pred nakupom avtomobila se velja čti.

Preden izberete svojega serviserja, preverite ugled. V katalogu ponudnikov čih storitev imajo uporabniki možnost deliti svoje izkušnje s servisi, saloni, prodajalci in avtomehaniki.

Posebna zanimivost vgrajena v novi Avtomobilizem je klubska scena, ki ?lanom posameznega kluba č zasebno druženje. Na klubskih straneh se lahko razvijejo klubske debate ter objavljajo novice in dogodki.

Avtomobilizem svojim uporabnikom v partnerstvu z čim sejmom Avtooglasnik.com nudi tudi najnaprednejši spletni sistem čih malih oglasov.

Avtomobilizem.com je ča tovrstna skupnost v slovenskem spletnem prostoru - dnevno jo čo obiš?e ve? kot 6000 čih uporabnikov.