Predelave

ACS7 prenovljena sedmica že predelana

V ponedeljek 13. junija je bila na Brdu pri Kranju predstavljena prenovljena BMW-jeva limuzina serije 7 (E65/E66). BMW-jeva sedmica je razkošje, ki se jasno izžareva s čim designom, čostjo in suverenostjo, podprto s paleto novih zmogljivih motorjev. Ker či in zahtevni kupci v tem razredu nikoli nimajo dovolj, vam Avtoin tokrat predstavlja že predelano sedmico. AC Schnitzer predstavi med prvimi že predelan BMW-jev model, ki komaj prihaja na prodajno tržiš?e. Par vrstic o prenovljeni sedmici in paleti motorjev, smo na naših straneh napisali že pred kratkim v ?lanku: www.avtoin.com/news.čd=1431


Predelave na sedmici so zaenkrat vidne samo na zunanjosti. Luksuzna limuzina ob &č´´ čega paketa pridobi na atraktivnosti . Prednji del vozila krasi dodelan branik, ki bi naj ustvarjal ve? pritiska na prednjo os vozila pri višjih hitrostih. Strešni del čje spojler. Sprednja in zadnja koloteka povezujeta agresivnejša pragova. Zadek vozila pa krasi branik, ki skriva izpušni cevi, na željo stranke, pa sta lahko vidna kromirana nastavka izpušnega sistema.

Ja, ča platiš?a, ki si jih lahko izberete merijo v premer kar 22 palcev. Še posebej zanimive so dimenzije pnevmatik. Na prednji osi sta platiš?i obuti v pnevmatiki Continental ali Michelin dimenzij 265/30 R 22, ter zadaj 295/25 R 22. V prid še bolj či vožnji in legi vozila na cestiš?u, so razvili posebne progresivne vzmeti, ki limuzino približajo k tlom za 25 milimetrov. V notranjosti vozila vas razen serijsko bogate opreme ne čka ni? kaj posebnega, razen novega štirikrakega volanskega č in aluminijastih pedalk.

Galerija: