Novice

Ford of Europe pod vodstvom v Mazdi prekaljenih direktorjev

50-letni Stephen Odell, ki je pri Mazda Motor Corporation v Hirošimi že tri leta odgovoren za svetovni marketing, prodajo in servis, pred tem pa je 3 leta vodil evropsko Mazdo, bo namesto za direktorja Ford of UK, kot je bilo objavljeno maja letos, s 1. septembrom imenovan za podpredsednika za marketing pri evropskem Fordu v Koelnu.

Odgovoren bo predsedniku Ford of Europe Lewisu Boothu, znamenitem >dvoj?ku<, ki je bil na to mesto leta 2003 imenovan potem, ko je eno leto >odslužil< kot predsednik Mazde v Hirošimi.

Njegov šef pa je Mark Fields, direktor Premier Automotive Group in Ford of Europe obenem, karizmati?ni preporoditelj Mazde Motor Corporation, ki je Mazdi predsednikoval pred Boothom in se sedaj trudi z reševanjem PAG.

Obenem bo poslej za razvoj novih izdelkov pri evropskem Fordu skrbel Joe Bakaj, 43, ki je bil doslej na enakem delovnem mestu pri Mazdi Motor Corporation.

Glede na to, da klju?ne funkcije v evropskemu Fordu prevzemajo direktorji, ki so se dokazali v Mazdi, se v Koelnu zagotovo obeta svetla prihodnost.

Galerija: