Reportaže

AvtoShow Grosuplje 2005

Grosuplje pri Ljubljani, so v soboto 10. septembra, gostile najboljše na slovenski
´´styling&tuning&carhifi´´ sceni. Že tradicionalna prireditev v čtku septembra privabi številne tekmovalce in gledalce. Pčkovanja gledalcev so iz leta ča, do tekmovalcev kakor tudi do organizatorjev. Za najboljše rezultate in vtis ´morajo´ lastniki predelati vozilo od A do Ž, z najboljšimi komponentami in storitvami. Ob vozilom, ki so tekmovala, so bila parkirana zanimiva predstavitvena in serijska vozila (VW Beetle DLS Galaxy, Honda Civic a3m, Ferrari Scaglietti, Ferrari 360, Ni9ssan 350Z, Mitsubishi EVO VIII, Audi RS2 RSR, Seat Leon RSR?) Nekatera vozila pa so videna že črat, kot kaže, pa čna izmed lastnikov čje svoje želje. Tako je na vozilih možno videti vedno kaj novega.


Tekmovalni program je postavil na zmagovalna mesta vozila v posameznih kategorijah. Dobili smo državne prvake v avtoakustiki. Sodniki so ocenjevali v kategorijah predelanih vozil, avtoakustiki ter Burn out competition-u. Merilne naprave so merile najglasnejše če sisteme v Db-drag-u, EMMA SPL-u ter glasnosti izpuhov

Prireditev je popestril bogat spremljevalni program: Power slide show, predstavitev predelane A3M Honde, Kompare show, hostese, bikini car wash, go-go pleskalke, lesbo show ter koncert Klemen Klemen, Atomik Harmonik in Silencia.

Spremljevalni program je bil uspešno izbran. Kot novost na takšnih prireditvah je bilo merjenje č vozil na testnih valjih. Razstavljavci so obiskovalcem predstavljali dodatno opremo za lepši izgled vozila kakor tudi čnje č vašega vozila. Tudi s ča avtoakustike je bilo č najti zanimivosti, pogrešali pa smo vulkanizerje oz. prodajalce platiš?.

Kakorkoli avtomobilska sezona 2005 se čsi izteka. Avtoshow v Grosuplju je postal tradicionalen. Tekmovalci in gledalci so ga sprejeli. Zaradi razsežnosti prireditve, pa prostor ni ve? kos tako šči množici obiskovalcev in razstavljenih vozil. Majhen problem za organizatorje, vendar množice obiskovalcev in razstavljenih vozil so uspeh za slovensko ´´styling&tuning&carhifi´´sceno.

Galerija: