Novice

Predstavitvena zabava korporacije Hyundai


V Bachus centru v Ljubljani sta v ?etrtek, 10. novembra 2005 podjetji Trion in Hyundai Avto Trade d.o.o. Ljubljana pripravili zabavni čr s predstavitvijo prodajnega programa korporacije Hyundai. Po uradnem delu in predstavitvi izdelkov blagovne znamke Hyundai ter pozdravnim govorom direktorja Hyundai Corporation Europe, g. Jong-Mana Parka ter direktorjev podjetij mag. Toneta Strnada (Trion) in Ludvika Svoljšaka (Hyundai Avto Trade), je sledil pester zabavni program z Natalijo Verboten in povezovalko Lorello Flego.

O podjetju TRION d.o.o.

Podjetje Trion iz Ljubljane je maja 2005 postalo uradni distributer elektronike korejske blagovne znamke Hyundai za če Slovenije in Hrvaške. Širok prodajni program obsega predvsem širokopotrošno zabavno elektroniko in male gospodinjske aparate. Kupcem so na voljo CRT, plazmatski TV sprejemniki, DVD predvajalniki in snemalniki, MP3 prenosni predvajalniki, pomivalni stroji, sesalniki, mali gospodinjski aparati, mikrovalovne čce, kaloriferji, ?
Številnim svetovno znanim blagovnim znamkam, ki jih zastopa podjetje Trion (JVC, Maxell, Brother, Verbatim, Trust, ?) se je tako pridružil še velikan Hyundai.

O podjetju Hyundai Avto Trade d.o.o. Ljubljana

Zčtki prodora znamke Hyundai na slovenski trg segajo v leto 1989, ko je bilo ustanovljeno podjetje Hyundai Avto Trade - generalni uvoznik in distributer vozil Hyundai.

Prvo Hyundaievo vozilo, legendarni Pony, je na slovenska tla zapeljalo leto kasneje, leta 1990. Kmalu za Ponyem je Hyundai predstavil še udobno limuzino - Sonato, leto kasneje pa športnega S-Coupeja. In tako se je paleta vozil čsi dopolnjevala in je danes, po petnajstih letih, čo popolna saj ima Hyundaieva 12-?lanska družina svoje modele razvrš?ene prav v vseh avtomobilskih razredih.

V petnajstih letih je na slovenskem trgu Hyundaiu izkazalo zaupanje kar 43.000 voznikov in število prodanih vozil se iz leta v leto še čje. Glavni razlogi za dobro prodajo pa so poleg ugodnih cen tudi Hyundaieva že pregovorna kvaliteta in zanesljivost, katero so v lanskem letu potrdile kar tri popolnoma neodvisne raziskave, raziskava podjetja J.D. Power, revije Which ?Car ter raziskava 2004 Initial Quality Study, ki so Hyundai po kakovosti in zanesljivosti uvrstile v sam vrh avtomobilskih korporacij. Seveda pa brez dobre in usklajene ekipe ne bi bilo želenih rezultatov. K uspehu in dobri prepoznavnosti znamke Hyundai je pripomogla tudi dobro organizirana prodajno servisna mreža, ki jo sestavlja 27 pooblaš?enih prodajalcev z 31 prodajnimi mesti in 30 pooblaš?enimi servisnimi postajami. Poleg aktivnosti, kot so prodaja in servisiranje vozil ter prodaja nadomestnih delov, pa se podjetje Hyundai Avto Trade ukvarja tudi s prodajo in servisiranjem CNC obdelovalnih strojev in robotov.

Galerija: