Novice

Chevrolet in prva mednarodna avtomobilska predstavitev v Sloveniji

S prihodom prvih avtomobilskih novinarjev iz celotne Evrope v Portorož, se je pri?ela mednarodna predstavitev novega vozila Chevrolet Aveo. Chevrolet je torej prva avtomobilska znamka, ki bo evropskim novinarjem svoje novo vozilo Aveo premierno predstavila prav v Sloveniji. Med 12. in 27. januarjem bo ve? kot 500 avtomobilskih novinarjev iz ve? kot 20 evropskih držav spoznavalo novo Chevrolejevo vozilo na slovenskem Krasu.

Nekatere skupine novinarjev bodo imele enodnevno predstavitev in testne vožnje v okolici Lipice in Nove Gorice, druge pa bodo med svojim bivanjem v Sloveniji obiskali tudi Portorož, kjer bodo tudi prespali. Tiskovno konferenco bodo organizirali v prostorih Galerije Avgusta ?ernigoja v Kobilarni Lipica.

K odlo?itvi podjetja Chevrolet Europe, da kot prva avtomobilska znamka predstavi svoje vozilo evropskim novinarjem v Sloveniji, je vsekakor prispevala tudi prepri?ljiva predstavitev slovenskega predstavništva podjetja General Motors Southeast Europe, da je prav Slovenija primeren kraj za takšen dogodek. Tako bo Chevrolejeva predstavitev tudi odli?na priložnost za promocijo naše države.

Galerija: