Novice

?Auto Bild Quality Report 2006?: Opel najboljša nemška znamka


Po rezultatih raziskave ?Auto Bild Quality Report 2006? so vozila Opel najbolj kakovostna vozila med nemškimi znamkami. Opel je bil že lani najboljša nemška znamka, v člu pa se ocenjujejo zanesljivost, ča kakovost in servisiranje vozil ter zadovoljstvo strank.


To člo potrjuje dobre rezultate drugih raziskav kakovosti vozil, ki se trenutno izvajajo. Pčlo J.D Power, ki raziskuje kakovost vozil v Nčji, je namre? Opel Signuma postavil pred vsa ostala nemška vozila. Univerza v Bambergu je izbrala Opel kot evropsko znamko z najvišjo stopnjo zadovoljstva trgovcev kar se č kakovosti vozil. Raziskava zadovoljstva strank ?Car Check? v Stuttgartu je ugotovila, da ima Opel najnižjo stopnjo napak izmed vseh evropskih izdelovalcev avtomobilov.

?Zadovoljni smo, da so naši napori v zvezi z vedno čim poudarkom na kakovosti vozil obrodili sadove in dobivajo takšna priznanja,? je dejal Alain Visser, izvršni direktor prodaje in marketinga Opel pri General Motors Europe, ko je komentiral dobre rezultate Oplovih vozil. Auto Bild je v svojem člu o kakovosti vozil prišel preko številnih raziskav, kot so anketa med ve? kot 24.000 lastniki vozil, čla TÜV in daljših testiranj vozil.

Galerija: